Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgrozila mnoge

Haljina mladoženjine sestre šokirala društvene mreže: 'Bjelija je od mladenkine vjenčanice'

Reddit
07.10.2021.
u 13:30

Na fotografijama je teško razaznati tko je mladenka, a tko šogorica, ali to nije jedino što je razljutilo mladenku

Nepisano pravilo vjenčanja je da su mladenke jedine koje nose bijelu boju, a svi gosti bi to trebali poštivati. Stoga, kada je jedna mladenka stigla na mjesto vjenčanja i zatekla šogoricu u bijeloj haljini do poda, razumljivo je da se uzrujala.

Kako prenosi Mirror, Ljuta mladenka otišla je na društveni forum Reddit kako bi iskazala svoju frustraciju zbog svoje šogorice te ustvrdila kako je zbog njezine haljine teško reći koja je od njih zapravo mladenka na fotografijama s vjenčanja.

"Moja je šogorica na vjenčanju nosila haljinu svjetliju od moje, objavila moju vjenčanicu na svim društvenim mrežama, a zatim nas je ignorirala kad smo je zamolili da obriše fotografije s interneta. Ja sam ona s buketom. Haljina mi je bila boje šampanjca. Nekako je teško razaznati razliku na fotografijama”; napisala je u objavi.

Raskošna svadba: Na mladenku lijepili novčanice, a prstenje stajalo više od 100 tisuća kuna!

1/5

Foto: Reddit

Čak je i mladoženja bio iznerviran odabirom sestrine haljine i dao je sve od sebe da je drži podalje od svoje mladenke.

“Učinio je sve da me drži podalje od cijele svoje obitelji i potpuno ju je ignorirao prije i nakon snimanja fotografija. Odbio je pričati s njom ili gledati u njezinom smjeru. Ovo je bila jedna od tri slike koje smo imali s njom. U svima je napravio grimasu. Njegovi su roditelji snimili ovu fotografiju jer ju je fotograf u potpunosti izbjegavao”, objasnila je.

I nije samo haljina izazvala svađu između mladenke i njene šogorice, jer je žena također objavila slike vjenčanja na društvenim mrežama prije nego što su ih mladenci bili spremni podijeliti i odbila ih obrisati.

“Nakon vjenčanja na društvenim mrežama objavila je sliku moje vjenčanice. Tražili smo da to ne učine jer smo htjeli priliku da svoje fotografije prvo podijelimo s prijateljima i obitelji. Svi su slušali osim nje. Odlučila je ne slušati i ignorirala je svog brata kad ju je zamolio da ih obriše”, tvrdila je u objavi.

Objava na Redditu dobila je stotine komentara, a mnogi su ostali šokirani ponašanjem njezine novopečene šogorice. 

“Tvoj buket je prekrasan! Njezin odabir odjeće je fuj. Ne razumijem zar je teško ne nositi bijelo na vjenčanju”, komentirala je jedna korisnica. dok je druga dodala: “Čini se da se to često događa, a ja ne mogu razumjeti zašto. Zašto oglašavati svom društvenom krugu i svijetu da ste nesigurni, sitničavi i razmaženi?”

Mladence Gabrielu i Karla iz Međimurja vatrogasci su ispratili vodenim mlazovima i sirenama! ❤

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Malazan
Malazan
14:20 07.10.2021.

Bjelija 😖 mila majko i materinji jeziče!

SK
skupiduša
14:08 07.10.2021.

Valjda bjelja, a ne bjelija!

MO
montello
12:16 08.10.2021.

izgleda kao da se ova druga udaje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije