Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li među njima?

Karizmatični i odvažni: Ovo su najmoćniji horoskopski znakovi

shutterstock
06.10.2021.
u 09:30

Uvijek privlače pažnju i svaku osobu šarmiraju svojom osobnošću

Iako svaki horoskopski znak ima svoju snagu, postoje određeni znakovi koji imaju urođenu sposobnost da zapanjuju ljude oko sebe svojom duhovitošću, šarmom i osobnošću. Nije važno kakva je situacija, postoje određeni horoskopski znakovi koji su rođeni vođe i moćniji od ostalih, piše Pinkvilla.

Bik
Bikovi imaju intenzivnu osobnost i ne staju dok ne dobiju ono što žele. Imaju snagu i moć, ali i prave kvalitete vođe. Hrabri su i neustrašivi i ne razmišljaju dvaput prije nego što kažu što im je na umu.

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka:

1/5

Lav
Lavovi vole biti u centru pažnje i blagoslovljeni su takvom osobnošću. Oni su lijepog izgleda i mogu zaslijepiti svakoga svojim stilom i duhovitošću bez napora. Znaju se predstaviti i odmah privući pozornost.

Škorpion
Škorpioni su karizmatični i šarmantni. Oni znaju impresionirati ljude i uvijek govore stvari koje druga osoba želi čuti. Veoma su duhoviti, odvažni i usredotočeni te imaju tendenciju da plove kroz život s tim osobinama.

Strijelac
Strijelci su sarkastični i duhoviti. Oni svojim humorom olakšavaju situacije i šarmiraju svoj put u srca ljudi. Dobri su govornici i privlače pozornost kamo god stignu svojom elegantnom i karizmatičnom osobnošću.

Pogledajte predivnu reakciju malenog dječaka koji je na dar dobio štene! ❤

Ključne riječi

Komentara 3

KP
Karlovacko pivo
12:31 06.10.2021.

Po horoskopu sam Bik ali se nebi slozio sa ovim što piše čista laž i glupost

Avatar Apsalar
Apsalar
11:10 06.10.2021.

Ma kakve gluposti?! Nu mene i Mikija! Ja karizmatična, on šarmantan 😆 On govori što drugi žele čuti, a ja "uvik kontra, takva sorta". On rošav, ja predivna 🤓 On se udeblja, ja smršala... i svi nas "vole" 😌 ... tipične škorpije

Avatar TvojUjko
TvojUjko
10:30 06.10.2021.

Koje gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije