Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepoznale svjetske dive

Haljina Matije Vuice ponovno na holivudskom crvenom tepihu

Rummer Willis
Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL
22.04.2018.
u 12:40

Dugačka haljina dubokog izreza posuta je bisernima aplikacijama u boji tkanine, dok je struk naglašen tankim bisernim nizom.

Dizajnerica Matija Vuica ostvarila je još jedan uspjeh na holivudskom crvenom tepihu. Nakon Carmen Electre, haljinu s njezinim potpisom nosila je i Rumer Willis na humanitarnoj večeri posvećenoj multipli sklerozi i prikupljanju financijskih sredstava za proučavanje te teške bolesti pod nazivom „Race to Erase MS Gala“. 

Dugačka haljina dubokog izreza posuta je bisernima aplikacijama u boji tkanine, dok je struk naglašen tankim bisernim nizom.

"Za izuzetnu humanitarnu večer Rumer Willis odabrala je moju haljinu u koju se zaljubila na prvi pogled zbog čega sam sretna i zahvalna, posebno stoga što je ovo druga haljina koja se ovaj tjedan pojavila na sijetskim divama.....Hollywood Royalty", napisala je Matija Vuica na svom Instagram profilu. 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije