Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ESTETSKI TRETMAN

Grudnjak u grudima za njihov čvrst i lijep oblik

grudi-novi
Arhivska fotografija
24.11.2009.
u 16:27

Ako je vjerovati izumiteljima revolucionarnog grudnjaka, on nema nedostatke koji se pripisuju uobičajenim implantantima za grudi. Također, tvrde kako će izgledati odlično još godinama bez da se grudi objese.

Vjerojatno nema žene koja ne bi voljela imati lijepo oblikovane i čvrste grudi bez pomoći grudnjaka. Kako bi im upravo to omogućili, plastični su kirurzi dizajnirali unutrašnji grudnjak koji trajno podiže i oblikuje. Prvi je grudnjak već i ugrađen prije tri tjedna, a kirurzi se na sva usta hvale uspjehom.

Grudnjak se ugrađuje u 40-minutnoj operaciji koja omogućuje ženi da uđe u bolnicu ujutro i napusti je prije ručka. Ako je vjerovati izumiteljima revolucionarnog grudnjaka, on nema nedostatke koji se pripisuju uobičajenim implantantima za grudi. Također tvrde kako će izgledati odlično još godinama.

- Operacija je odlično prošla, a žena koja je u ranim tridesetima oporavila se bez problema. Dobila je podizanje koje je željela, grudi joj izgledaju prirodno i zadovoljna je rezultatima - izjavio je Avi Cohen, direktor kompanije koja je sudjelovala u razvoju unutrašnjeg grudnjaka.

Cup&Up grudnjak izum je vodećega izraelskog plastičnog kirurga Eyal Gur kojeg svakodnevno opsjedaju žene željne ove operacije.

- Ovo možda i nije kraj normalnog grudnjaka, no pokazali smo kako s malom operacijom možemo omogućiti ženama grudnjak koji će imati do kraja života - izjavio je Gur koji smatra da će ovo pomoći ženama da ako to žele, mogu svakodnevno biti bez grudnjaka, osim naravno ako se ne bave nekim sportom kada bi bilo poželjno koristiti i običan grudnjak kao dodatnu podršku.

Grudnjak se ugrađuje pod lokalnom anestezijom i puno je jeftiniji od uobičajenog zahvata podizanja grudi koji stoji oko četiri tisuće funti i često zahtijeva da se neko vrijeme nakon operacije provede u bolnici. Oblikom je sličan tekstilnom grudnjaku, ali je napravljen od silikona.

Jednostavna operacija uključuje to da ispod grudi kirurg napravi dva reza manja od centimetra, nakon čega se silikonske "čašice" ugrađuju oko centimetar ispod kože. Ugrađuju se i fine trake koje se pričvršćuju na rebra između grudi od čvrstog materijala koje će držati grudnjak na mjestu.

Ciljana skupina za ovaj zahvat su žene s blažim stupnjem spuštenih grudi iako se radi na verziji koja će biti i za žene sa značajnijim sličnim problemom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije