Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOT

Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan

Reserved
Foto: Reserved
27.09.2015.
u 15:24

Modni brend Reserved za nadolazeću sezonu je pripremio kolekciju koja nas intenzivno podsjeća na neke od najboljih modnih izdanja likova iz omiljene nam serije.

Fantastična serija Igra prijestolja počela je s prikazivanjem 2011. godine na kanalu HBO, a u osam sezona koliko je snimljeno, postala je najgledanija emisija u povijesti te mreže. Borbe između dinastija, intrige, ljubavne priče i afere prikovale su za male ekrane milijune ljudi diljem svijeta, a raskošna produkcija i spektakularni kostimi oduševljavali su iz sezone u sezonu i kritičare i gledatelje. Utjecaj serije na modne trendove osjeti se i dalje, a u svojoj kolekciji ReDesign za jesen/zimu 2019./2020. odlično ga je utjelovio modni brend Reserved.

Slavni novozelandski supermodel Lili Sumner s jedne strane i cijenjeni poljski fotograf Bartek Wieczorek s druge strane objektiva snimili su editorijal za novu kolekciju Reserveda, a kao kulisa poslužila im je bajkovita Toskana, po mnogima jedan od najljepših dijelova Italije.

Reserved
1/29

Glavne odrednice kolekcije su elegantni komadi dubokih intenzivnih boja, pročišćene od suvišnih ukrasa i kiča. Dozu romantike i ženstvenosti donose dugačke haljine od satena u kombinaciji s čizmama, kaputima i modnim dodacima od umjetnog krzna koje neodoljivo podsjećaju na kombinacije u kojima smo na malim ekranima viđali Sansu Stark.

Maglovite i tmurne jesenske dane najlakše ćete razvedriti sa zanimljivim lepršavim odijelima razigranog originalnog printa, nalik kombinacijama u kojima možemo zamisliti Cersei Lannister, kontroverznu i nemilosrdnu kraljicu koja je najveći dio serije provela na tronu Željeznog prijestolja.

Daenerys Targaryen gledatelji su navikli gledati u pastelnim i lepršavim komadima, a mi vam predlažemo lepršave satenske košulje u svijetloplavoj boji ili bijele košulje u kombinaciji s palazzo hlačama uzorka od pastelno zelene tkanine satenskog sjaja.

Još jedan snažni ženski lik, svećenica Melisandre od Asshaija svoju moćnu osobnost u seriji je naglašavala haljinama u tamnim zagasitim nijansama rubina koje se također mogu kombinirati s visokim čizmama, rukavicama i turbanom za još egzotičniji izgled.

Kraljica Margaery Tyrell iz kuće Tyrell, jedne od velikih kuća Westerosa plijenila je pažnju u raskošnim haljinama bogatog uzorka svijetloplavih i zlatnih nijansi pa ako vam je baš ona modni uzor za ovu jesen odličan je izbor trapez kaput izrađen od svjetlucavog materijala u sjajnom zlatnom tonu baroknog stila sa svijetloplavim žakard uzorkom. Ako ipak tražite nešto klasičnije, predlažemo vam odijelo koje možete kombinirati s čizmama na vezanje razigranog printa.

Kolekciju potražite u trgovinama te u online shopu: www.reserved.com.

Sadržaj je nastao u suradnji s Reservedom.

Reserved
1/41
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije