Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOW COST

Gemanwings uvodi dodatne letove

Germanwings
27.01.2010.
u 13:04

Od 16. svibnja očekuju se dodatni letovi Germanwingsa na liniji Stuttgart - Zadar te jedan dodatni let prema na relaciji Kölnu/Bonnu - Zadar.

Njemački niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Germanwings nastavlja rasti i širiti svoju ponudu, čime putnicima znatno olakšava odabir najpovoljnijeg putovanja. Tako će od 16. svibnja Germanwings uvesti dodatne letove na liniji Stuttgart-Zadar, dok će već s početkom ljetnog reda letenja 28. ožujka 2010. godine Germanwingsovi zrakoplovi iz Stuttgarta češće letjeti prema Prištini, Barceloni i Beču. Od 16. svibnja Germanwings uvesti jedan dodatni let tjedno. Tako će Zadrani prema Kölnu/Bonnu moći putovati utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom.

Germanwingsovi zrakoplovi na liniji Stuttgart-Barcelona letjet će tjedno dvanaest puta umjesto dosadašnjih sedam, i to dvaput dnevno tijekom radnog tjedna, ujutro i navečer, te dvaput preko vikenda. Stanovnici Prištine od 3. travnja imat će na raspolaganju dodatni let tijekom tjedna prema Stuttgartu pa će tako Germanwings četiri puta tjedno povezivati ta dva grada.

Ključne riječi

Komentara 1

GG
gerovac-gadaug
18:35 05.05.2010.

dobar dan hrvatska! to je jedna dobra ideja, mozda ce jednog dana i pripremiti jednu liniju lyon - rijeka ili paris - zagreb? bilo bi u svakome slucaju korisno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije