Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro je znati

Frizerka tvrdi da je puno gore ostaviti kosu da se suši prirodno nego koristiti uređaje, evo zašto

tiktok
15.10.2021.
u 14:30

Mnogi korisnici su ostali zbunjeni jer su bili uvjereni da i najmanja količina topline šteti kosi, ali će, kažu, poslušati njezin savjet i pratiti promjene.

Profesionalna frizerka poznata samo kao Nerija na TikToku otkrila je svojim pratiteljima da je sušenje kose "na prirodno" odnosno samo na zraku puno štetnije nego sušenje uređajima za toplinu. 

Vrhovi kose se, dok je mokra, puno lakše lome, pogotovo ako vam je za sušenje potrebno nekoliko sati - u to vrijeme veliki dio ispuca. 

"Moja preporuka je da čekate da se kosa osuši 70 do 80 posto, a zatim nanesete proizvod za zaštitu od topline i osušite je do kraja sušilom. Također, koristite ručnik od mikrofibre nakon pranja jer će on upiti veliku količinu vode i na neki način već prosušiti kosu."

Mnogi korisnici su ostali zbunjeni jer su bili uvjereni da i najmanja količina topline šteti kosi, ali će, kažu, poslušati njezin savjet i pratiti promjene, prenosi The Sun.

@neri_ja

Which one do you prefer air-drying or blow-drying? ##eyeslipsface ##hair ##hairtok ##hairtips ##blowdrying

♬ Kings & Queens - Ava Max

Zabrinjavajuće fotografije leđa pokazuju koliko je frizerski posao težak

1/2
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije