Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Fotografija tenisica pokrenula raspravu: Koju kombinaciju boja vidite?

Nike/Instagram
21.10.2020.
u 12:30

Iako postoji službena potvrda koje su boje tenisice, mnogi i dalje ne vjeruju u to.

Optičke iluzije često se poigravaju našom percepcijom i zavaravaju nas da vidimo stvari na potpuno drugačiji način. Tako su prijašnjih godina mnoge optičke iluzije uzburkale društvene mreže i podijelile mišljenja korisnika.

Raspravljalo se o boji haljine i raznih odjevnih predmeta, a sada su u pitanju tenisice, prenosi Ladbible.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Poznata američka pjevačica Billie Eilish na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju tenisica te izazvala raspravu među svojim pratiteljima. Naime, nekima tenisice izgledaju ružičasto-zelene, dok drugi tvrde da su bijelo-zelene.

Službena stranica brenda Nike govori da je točan odgovor drugi, bijelo-zelene, točnije bijelo-mint zelena, ali mnogi ne mogu to prihvatiti te tvrde da oni na njima vide ružičastu boju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Djevojčica (8) ima pravi 'mali zoo': U sobi spava s tarantulama, zmijama...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije