Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak i ljubav

Formula za idealan brak skriva se u pet godina mlađoj ženi

mladenci
Arhivska fotografija
04.03.2010.
u 18:10

Slijedimo li pravilo o pet godina mlađoj partnerici, šanse za sretan i dug brak mogu se povećati za 20 posto, kaže Nguyen Vi Cao, jedan od autora istraživanja.

Kako postići bračnu sreću, pitanje je na koje mnogi traže odgovor, a znanstvenici vjeruju da su konačno našli rješenje. Tajna leži u tome, tvrde stručnjaci Ženevske poslovne škole, da mladenka mora biti barem pet godina mlađa od mladoženje, inteligentnija od njega te iz istoga društvenog sloja.

Oni koji se budu pridržavali te formule, za petinu će povećati šanse za dug i sretan brak. U istraživanju su sudjelovala 1074 para u dobi od 19 do 75 godina, a rezultati su pokazali da žena mora biti barem 27 posto inteligentnija od muškarca i imati diplomu. No istraživanje je, iznenađujuće, pokazalo da udaja ili ženidba razvedenoj osobi smanjuju šanse za sretniji brak.

 – Slijedimo li ta pravila pri izboru partnera, šanse za sretan i dug brak mogu se povećati za 20 posto – rekao je Nguyen Vi Cao, jedan od autora istraživanja.

 Također, pokazalo se da bračni parovi koji su vjerni jedni drugima provode 24 minute dnevno u prisnom razgovoru svake večeri i nikad ne idu ljutiti u krevet. (ms/vlm)

Ključne riječi

Komentara 4

NE
neni
15:59 05.03.2010.

Statistika sa srećom i ljubavi nema nikakve zajedničke veze Osnovno je pravilo da nema pravila. To po ovom gore natpisu bi značilo. Da svaka žena prvo mora završiti fakultet , naći 5 god starijeg i glupljeg i evo ti sreće ..moš\' mislit

TH
than
20:14 04.03.2010.

Cuj 27% inteligentnija od muskarca i diploma... A jesu mjerili i duljinu stidnih dlacica ?!?!! Tko ce ga znati, mozda bi u tome slucaju sanse povecali za cak cetvrtinu.

IV
ivicas
23:07 04.03.2010.

test inteligencije ne otkiriva mudrost a rezultati su zanimljivi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije