Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILI SMO ...

Firenca neće McDonald’s na Piazzi del duomo

firenza
Foto: Tanja Božić
1/3
28.07.2016.
u 13:03

McDonald’s je ponudio puno više od restorana, štoviše, i knjižnicu te informacijske usluge za građane i turiste

    Vijest o otvaranju McDonald’sa na Piazzi del Duomo, jednom od najljepših trgova na svijetu i tik do katedrale, potaknula je lavinu nezadovoljstva i peticija na društvenim mrežama. Prikupljeno je više od 15.000 glasova u manje od tjedan dana,a održan je i prosvjed na samoj Piazzi del Duomo.  U odgovoru, u lokalnim novinama Corriere Fiorentino, gradonačelnik Firence Dario Nardella izjavio da je odlučno protiv otvaranja. – Spremni smo ući u tu bitku, čak i na sudu. Nećemo odobriti McDonald’s na Piazzi Duomo, ne sada, niti ikada – rekao je Nardella. Dodao je kako to nije u skladu s godinama borbe koju vode protiv brze hrane i zaštitu domaćeg tržišta, tradicije i identiteta grada. Odluka se ne može očekivati ​​prije jeseni, a McDonald’s je ponudio puno više od restorana, štoviše, i knjižnicu te informacijske usluge za građane i turiste.     

Ključne riječi

Komentara 1

MI
MikiPrdekana
13:27 28.07.2016.

haha, da im je poslati Bandica na godinu dana pa vide

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije