Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao ocat

Evo što vam čini Red Bull - nakon samo jedne limenke!

red bull
Foto: Shutterstock
14.08.2015.
u 07:00

Treba proći čak 12 dana otkako ste popili Red Bull da se potpuno očistite od efekata istog

U posljednje vrijeme razni portali objavljuju što se s našim tijelom događa nakon što popijemo Coca-Colu, pivo ili neko drugo piće.

Red je tako došao i na Red Bull. Već u prvih deset minuta od ispijanja jedne limenke Red Bulla podigne vam se krvni tlak te se ubrzava puls, dok nekih 12 - 24 sata poslije počinjete osjećati glavobolju, nervozni ste i imate zatvor. Treba proći čak 12 dana otkako ste popili Red Bull da se potpuno očistite od efekata istog.

Stručnjaci kažu kako je sastav tog energetskog pića zapravo zastrašujuć. - Toliko je visoka razina šećera da je to zastrašujuće. Osim toga, ph vrijednost ista je kao kod octa. U kombinaciji s toliko šećera, savršena formula za uništavanje zubne cakline. Velika količina kofeina neće vam donijeti ništa dobro, dapače - rekao je doktor Stuart Farrimond za Daily Mail.

>>Ni Amerikanci nisu imuni: Pogledajte okršaj huligana u New Yorku

>>'Kad u Hrvatskoj tražite 10 najboljih plaža, to je kao da birate najljepšu zvijezdu u galaksiji'

Komentara 34

Avatar bambam
bambam
16:30 15.08.2015.

Ako su ta pica toliko stetna za zdravlje zasto ih ne zabrane?

MC
mcqueen
19:04 15.08.2015.

a kaje s onim krilima, već sam sav plav od skakanja s terase

TH
than
15:48 15.08.2015.

Jednom sam ga popio i nisam osjetio nista od ovoga. Kao da sam popio obican sok. Ali danas reklama svasta prodaje pa i tu coca colu koja jedino sto radi je da ruinira tijelo od zuba do jetre, a najpopularnije pice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije