Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super frizura

Emma Watson najbolji je dokaz koliko kratka kosa može biti chic

lancome (1)
Foto: Arhiva VL
1/6
14.10.2011.
u 17:16

Mlada engleska glumica zvijezda je romantične kampanje za novi parfem Lancôme Trésor In Love

Koliko ženstvena i “šik” može biti kratka kosa, u punom sjaju pokazuje Emma Watson, zvijezda filmskog serijala o Harryju Potteru i ambasadorica kozmetičke kuće Lancôme.

U kampanji za novi parfem Lancôme Trésor In Love, koji je nedavno stigao na hrvatsko tržište, mlada engleska glumica rođena u Parizu s francuskim je kolegom Cyrilom Descoursom stala pred objektiv Marija Testina, jednog od najpoznatijih modnih fotografa današnjice.

Testino je snimio romantičnu i strastvenu ljubavnu priču, u kojoj Emma snažno podsjeća na ikonu šezdesetih godina prošloga stoljeća Jean Seberg u filmu Jean-Luca Godarda “Do posljednjeg daha“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije