Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlog za Pariz

Drugi svjetski sajam razvoda

razvod
VL FOTO
09.11.2010.
u 14:00

Na sajmu se predstavljaju ''pomoćnici'' za razvode - detektivi, odvjetnici, bračni savjetnici, procjenitelji...

Pariz, grad svjetlosti, romantike, ljubavi... Mnogi su onamo putovali u danima zaljubljenosti.

No, francuska prijestolnica drugi je put domaćin jedinstvenog sajma, onog koji nema veze sa ljubavlju, barem ne više  - svjetskog sajma razvoda. Umjesto po romantiku i ljubav u Pariz će neki pohrliti po savjete kako okončati brakove.  Na ovom po mnogočemu specifičnom sajmu uvijek je zanimljivo, a predstavljaju se i ''stručnjaci'' za razvode - privatne detektivske agencije, psiholozi, psihoanalitičari, bračni savjetnici, odvjetnici, stručnjaci za podjelu imovine, autori knjiga za samopomoć, pa čak i procjenitelji umjetnina.

Inače, u Francuskoj je, kazuju statistike, 11 milijuna ljudi vezano bračnim zavjetima, a svake se godine vjenča - prvi ili drugi put - još 140 tisuća Francuza.

Ključne riječi

Komentara 2

SI
sinaj
17:05 09.11.2010.

Treba izmisliti neki učinkovit sprej protiv odvjetnika

OB
-obrisani-
18:01 09.11.2010.

Zaboravili ste antikvare. Btw, sajam i nije loša ideja, obzirom da se u pariškoj regiji razvede svaki drugi brak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije