Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dormeo otvorio novi ekskluzivni dućan posvećen kvaliteti spavanja

Dormeo home
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/9
28.01.2020.
u 08:30

U Hrvatskoj svaka treća osoba ima barem jedan Dormeo proizvod, svaka četvrta spava na Dormeo jastuku, a preko pola milijuna Hrvata spava na Dormeo nadmadracu

U petak je svečano otvoren prvi zagrebački Dormeo home! Novi, ekskluzivni Dormeo flagship store nalazi se u Arena Centru i uređen je po jedinstvenom konceptu, kako bi kupcima pružio vrhunsko, ali ugodno i opušteno, iskustvo kupovanja cjelokupnog asortimana za spavanje i uređenje doma. Veliko otvorenje Dormeo home trgovine, kako i priliči nazivu, održano je u veseloj i domaćoj atmosferi, a novo prodajno mjesto svog omiljenog brenda za spavanje podržale su brojne poznate osobe, kao i vjerni Dormeo korisnici.

Prije svega, ponosna sam na trud cijelog tima. Znajući upravo koliki trud i rad stoji iza svega neopisivo je zadovoljstvo stajati danas u našem Dormeo home dućanu. Ovako velik broj okupljenih doista je pokazatelj da u Dormeo vjeruju i s Dormeom, ja sam uvjerena, ljepše žive brojni naši sugrađani“, istaknula je Ana Orehovec, Managing direktorica Studio Moderne, tvrtke koja zastupa Dormeo brend.

Dormeo je pionir u kategoriji spavanja, brend koji je postao sinonim za madrac i koji prepoznaje čak 98 posto ljudi u Hrvatskoj. Zato je ovo današnje otvorenje i prvi zagrebački Dormeo home flagship store kruna svega što smo do sada radili i postigli. Želimo da Dormeo home bude mjesto gdje se svi osjećaju dobro i dobrodošlo! Mjesto gdje možete pronaći inspiraciju za uređenje doma, razgledati najnoviji, najmoderniji asortiman za spavanje, odabrati proizvod koji odgovara baš vama i dobiti koristan savjet o kvaliteti sna“, dodala je Ana Orehovec.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Inače, ovo je i godina kada Dormeo slavi punoljetnost, 18 godina prisutnosti na tržištu. O snazi, kvaliteti i prepoznatljivosti brenda, uz brojne domaće i međunarodne nagrade, najbolje govore podaci kako u Hrvatskoj svaka treća osoba ima barem jedan Dormeo proizvod, svaka četvrta spava na Dormeo jastuku, a preko pola milijuna Hrvata spava na Dormeo nadmadracu. Dormeo madraci, nadmadraci i jastuci izrađeni su tehnologijom Octaspring opruga. Riječ je o najvećoj inovaciji u kategoriji spavanja u posljednjih 20 godina, a istu tehnologiju, za izradu sjedišta, koriste čak i Airbus zrakoplovi. Osim u Hrvatskoj, Dormeo proizvodi danas se mogu kupiti u preko 40 zemalja diljem svijeta, a u svom portfoliu Dormeo ima više od 300 proizvoda.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije