Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za zakon ne mari

Dok Dikan ljubi dupina, dugovi mu dotiču nebo

dikan dolores
Foto: facebook
1/2
01.02.2010.
u 12:08

Fotografije na kojima je vidljivo da kontroverzni par zaista uživa navodno su snimljene u Dubaiju, kamo je Dikan odveo svoje dvije cure. Za to vrijeme oko njegovih nekretnina na splitskim Mejama podigla se prašina.

Dok mu se dugovi i nezadovoljstvo njegovih susjeda samo nagomilavaju, Josip Radeljak uživa na nepoznatom kraju kugle zemaljske, pokazuju fotografije koje je njegova draga objavila na svom Facebook profilu. Poduzetnik Dikan Radeljak na njima se brčka u društvu dupina, ali i 28-godišnje glumice Dolores Lambaše i kćeri Lane.

Fotografije na kojima je vidljivo da par zaista uživa, navodno su snimljene u Dubaiju, kamo je Dikan odveo svoje dvije cure. Za to vrijeme oko njegovih nekretnina na splitskim Mejama podigla se prašina.

Naime, Dikan Radeljak za stan koji posjeduje u Splitu navodno godinama ne plaća pričuvu, čime je njegov dug od oko 11.000 kuna pao na leđa ostalih stanara. U strahu da im gradske vlasti ne zatvore ventil za vodu, Radeljakovi susjedi iz novčanika su izvadili gotovinu pa bi na njegovu adresu mogle stići nove tužbe. Poduzetniku to ne bi bila novost jer ga zbog bespravne gradnje tuže u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku te na Braču.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
16:42 01.02.2010.

Dikan je inače poznati borac za: 1. Ljudska prava 2. Životinjska Prava od 3 do 785 izostavljeno kao nebitno 786. Prava Žena 787. Prava Djece

SO
sotokuco
12:44 01.02.2010.

Mora bit da je njemu ljepše ljubiti dupina nego onoj njegovoj njega, ali Bogu hvala, LJUBAV je nedokučiva.

Avatar punkufer
punkufer
14:04 01.02.2010.

Dikanu će sponzoriranje sponzoruša doći glave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije