Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječaj u povodu Valentinova

Dobitnici romantičnog vikend putovanja vratili su se iz Opatije

Valentinovo u Opatiji
Foto: Vecernji.hr
1/4
18.02.2014.
u 11:05

Mladi par je proveo nezaboravna tri dana u hotelu BRISTOL proslavivši Valentinovo na najljepši mogući način.

Zahvaljujući organizatorima – Večernjem listu, FLEET rent a caru i Mondo travelu, tijekom proteklog vikenda u Opatiji su boravili Ivona i Tomislav, dobitnici nagradnog natječaja organiziranog u povodu Valentinova.

Putovanje je počelo u petak kada su Ivona i Tomislav u poslovnici u Sheratonu preuzeli posebnu ediciju Fleetovog vozila posebno pripremljenog za ovu prigodu.
Uslijedio je put tijekom kojeg nisu prošli nezapaženo. Naime, Večernjakovo i Fleetovo „ljubavno“ vozilo uistinu je plijenilo pažnjom.
Na putu im nije nedostajalo pažnje koje su dobivali od strane drugih sudionika u prometu. Uslijedio je dolazak i boravak u Opatiji, koje se pokazalo kao nezaboravno iskustvo koje će, kako sami kažu, pamtiti još dugo vremena.

Tijekom boravka u Opatiji, smješteni u hotelu BRISTOL, uživali su u pomno planiranom vremenu za koje su se pobrinuli organizatori akcije. Priređena im je posebna ljubavna večera s posebno pripremljenim menijem, uživali su u blagodatima wellnesa, te upijali čari Opatije. Za „Staru damu Kvarnera“ naglašavaju kako je „mjesto koje nadahnjuje ljubavlju“.
Ističu kako su se kvalitetno odmorili, uživali u zajedničkim trenucima, ali i iskoristili vrijeme da vide čim više. Vodili su se poslovicom „Carpe diem“, pa su tih dana obišli i razgledali Trsat, Lokve, Rijeku...

Na kraju su, po povratku naglasili kako su se proveli iznad svih očekivanja. „Barem smo na kratko uspjeli pobjeći od svakodnevice i uživajući u svemu što ste nam priredili, dodatno učvrstili naš odnos. Odluka je da uskoro krenemo na još koje takvo putovanje. Tome se posebno veselimo i radujemo, a organizatorima zahvaljujujemo od srca na uistinu nezaboravnom doživljaju“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije