Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U detalje

Djevojka poslala dečka u trgovinu, a svi se smiju popisu namirnica koji je napravila za lakše snalaženje

TikTok
18.05.2020.
u 13:02

Jedna žena podijelila je popis za dućan - svoj i onaj koji napravi dečku.

Njezin partner ima problem s kupovinom namirnica. Naime, njegov samostalni odlazak u kupovinu namirnica pretvori se u dugi telefonski poziv s njom s druge strane koja mu objašnjava što treba kupiti, prenosi news.com.au.

Steff je odlučila tome stati na kraj i napraviti toliko detaljan popis za kupovinu namirnica da ju više nikada ne nazove iz trgovine. 

Na svom TikTok profilu objavila je kako izgleda njezin popis za dućan, a kako njegov - tablica s nazivom proizvoda, količinom, detaljnim opisom i fotografijom. Dodala je i rubriku 'savjet' kako bi dečko, u slučaju da neke namirnice nema, znao uzeti drugu.

Pogledajte video:

@stefferronii

Doing groceries is an art form. ##groceries ##adulting ##boyfriend ##fyp ##foryou ##control ##coronavirus ##shopping

♬ original sound - stefferronii

Kako bi se lakše snašao, popis je napravila redoslijedom kako su složene police u dućanu, a dodala je i nazive proizvođača u tablicu jer ju zbog toga redovito nazove iz dućana.

Video je pogledan više od milijun puta, a mnoge žene poistovjetile su se sa Steff."Mislila sam da sam jedina koja ima taj problem", rekla je jedna žena, a druga se nadovezala: "Rekla sam zaručniku da kupi salatu, vratio se s kupusom."

Steff se pohvalila i da ju je nazvao samo dva puta kako bi joj rekao da nema određenih namirnica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije