Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loša kućna izvedba...

Djevojka pokazala u viralnom videu: "Microblade tehnikom sam ocrtala liniju kose ali nije ispalo kako sam zamislila"

07.10.2022.
u 14:30

S više od 2,3 milijuna pregleda u samo četiri dana, video propalog DIY beauty tretmana je zaludio internet, a mnogi su se pitali zašto itko takav tretman radi kod kuće, bez nadzora stručnjaka.

Za ljepotu se gotovo uvijek isplati otići stručnjaku na tretman, no uvijek će čini se biti onih koji to naprosto moraju naučiti na teži način. Među njima je i djevojka Jody koja je nedavno na svom TikTok računu pokazala kako stvari u DIY kućnoj izvedbi lako krenu neočekivano krivo: ona je naime, u očajničkoj želji da joj linija kose na čelu izgleda punije, svoju mamu pustila da joj kod kuće čelo ocrta microblade tehnikom u kojoj se na kožu u tankom sloju nanosi polu trajna ili čak trajna boja...

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

Tehnika se inače na zapadu uglavnom koristi za sjenčanje i popunjavanje obrva, a već je neko vrijeme hit i među mladim Korejkama koje tako pak žele stvoriti dojam bujnije kose.

Baš je to htjela i Jody kojoj se linija kose s vremenom počela povlačiti, a zbog čega je djevojka bila uvjerena da izgleda kao da ćelavi; no brzo je shvatila da DIY microbladeing čela nije bilo baš dobra ideja...

@aureliaaaly I LOOK LIKE I FELL AND SCRAPED MY FOREHEAD #fyp #fypsg #sgtiktok #fypシ ♬ 芭比q了 - 邓家忠

Naime, umjesto podebljavanja njenih vlasi, mama; koja nikada nije radila ništa slično; joj je uz liniju kose napravila nekoliko, naizgled nasumičnih, crnih crta; i to u potpuno pogrešnom smjeru!

Srećom, dok je došlo vrijeme za drugu stranu već se 'ispraksirala' pa je desno uspjela napraviti točno što je djevojka htjela.

Pokazujući svoje čelo, Jody je oduševljeno napisala: "S druge strane je dobro!", a zabrinutim je pratiteljima poručila neka "ne brinu jer nije jako upirala pa boja neće trajati više od dva tjedna..."

A s više od 2,3 milijuna pregleda u samo četiri dana, video propalog DIY beauty tretmana je zaludio internet.

"Zašto je niste zaustavili?!", pitala je jedna pratiteljica.

- Pobogu, trebala je to raditi u smjeru rasta vaše kose, a ne obrnuto - primijetila je druga.

''Iz njenog kuta je napravljeno dobro...", zaključila je treća, a prenosi The Sun.

Odjeća vam zaudara na vlagu kada je sušite unutra? Isprobajte četiri savjeta stručnjaka da to spriječite!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije