Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svježa hrana u smeće

Djelatnici pokazali koliko se hrane zapravo baca u fast food restoranima; ljudi zgroženi

TikTok/@jlucvss
17.06.2021.
u 13:33

Zakon im ne dopušta da drugačije postupaju.

Restorani brze hrane proizvode veliku količinu tijekom dana, a jeste li se ikada pitali gdje završi ona hrana koja se ne proda i koju ne pojede osoblje? Odgovor je osvanuo na TikTok profilu @jlucvss.

U videozapisu je djelatnik restorana brze hrane u SAD-u, Chick-fil-A, pokazao kako na kraju dana uzmu posudu punu pilećih medaljona i samo ih bace u smeće.

Pogledajte video:

@jlucvss

What they do every night with the chicken nuggets at Chick-fil-a ##fyp

♬ original sound - jlucvss

Više od 7 milijuna korisnika ostalo je šokirano kada su pogledali objavu i glavno pitanje je bilo zašto se ne pokloni hrana onima koji nemaju, ali djelatnici su odgovorili da im zakon o sigurnosti hrane to ne dopušta, kao ni čuvanje do idućeg dana - sve se mora svježe pripremati.

Neki su sugerirali da ostatke hrane, ako ih već ne mogu dati beskućnicima, odnesu doma svojim obiteljima, ali po zakonu očito ni to ne smiju, prenosi LADbible.

Ovo ne možemo ni zamisliti: Evo kakva se sve hrana nudi u McDonald's restoranima diljem svijeta

1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije