Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25. - 27. rujna

Dječji sajam u zagrebačkoj Areni najveći dosad u Hrvatskoj

dječji sajam
24.09.2009.
u 12:15

U zagrebačkoj Areni ovaj će se vikend, od 25. do 27. rujna, održati 3. Dječji sajam i 4. Sajam za bebe. Ulaz na sajam je besplatan.

Dječji sajam, treći po redu i najveći dosad u Hrvatskoj, održat će se ovog vikenda, od 25. do 27. rujna, u zagrebačkoj Areni. Istovremeno će se u istom prostoru održati četvrti Sajam za bebe. Na oba sajma predstavit će se više od 130 izlagača iz Hrvatske, odnosno cijele Europe.

Osim izlagačkog dijela, koji će najviše zanimati roditelje, na sajmu će se održavati i edukativno-zabavni program za djecu. Na glavnoj pozornici djecu će zabavljati klaunovi, žongleri, mađioničari, a moći će pratiti i kazališne predstave, prisustvovati edukativnim radionicama. Na raspolaganju će im biti i sportski poligon na kojem će moći naučiti skijanje na suhom, mačevanje, ragbi, ples, glumu...

Oni najmlađi moći će na sajam dovesti i svoje medvjediće, te ih odvesti pravom liječniku u "Bolnicu za medvjediće". Cilj ove akcije organizirane u suradnji s Medicinskim fakultetom u Zagrebu je osloboditi djecu straha od liječnika.

Roditelji će, pak, moći učiniti dobro djelo tako što će se pridružiti akciji dobrovoljnog davanja krvi koja će se također održati u Areni u subotu 26. rujna od 15 do 17 sati.

Posjetitelji sajma moći će kupovati s posebnim popustima, te tako uštedjeti novac na obično skupim dječjim stvarima, a sve će potrebno moći pronaći na jednom mjestu. Osim toga, ulaz na sajam također je besplatan.

Otvorenje sajma bit će 25. rujna u 12 sati.

U subotu 26. rujna u sklopu sajma održat će se i Modni dan - only for kids. Na ovom jedinstvenom događaju u Hrvatskoj i regiji svoje će kolekcije za jesen-zimu 2009./10. predstaviti renomirani hrvatski i svjetski dječji proizvođači, i to na dječjim profesionalnim modelima.

U sklopu Modnog dana održat će se i humanitarna modna revija, od koje će prihod ići Centru za rehabilitaciju Zagreb. Ovoj su se akciji priključili i hrvatski dizajneri - Mina Petra, Matija Vujica, Hippy Garden, Zoran Aragović i Aleksandra Dojčinović. Oni su kreirali po jedan odjevni predmet samo za ovu priliku, a prihod od prodaje tih modela bit će uplaćen Centru.

Za sve dodatne informacije posjetite internetski portal sajma djecjisajam.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije