Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisali papire

Roditelji odlučili donirati sinove organe, a onda se dogodilo čudo

Trenton
Foto: GoFoundMe
1/5
07.05.2018.
u 14:49

13-godišnji dječak probudio se iz kome točno dan prije nego što su liječnici trebali isključiti stroj koji ga je održavao na životu. Roditelji Trentona McKinleya čak su potpisali papire kojima njegove zdrave organe doniraju potrebitima.

Tinejdžer iz Alabame koji je nastradao u prometnoj nesreći prije dva mjeseca uspio je izvesti pravo malo čudo. Naime,13-godišnji dječak probudio se iz kome točno dan prije nego što su liječnici trebali isključiti stroj koji ga je održavao na životu. Roditelji Trentona McKinleya čak su potpisali papire kojima njegove zdrave organe doniraju potrebitima, prenosi Metro

Mladić je prije dva mjeseca pretrpio veliku ozljedu mozga, točnije sedam fraktura lubanje i od tada je u bio u bolnici.

- Pao sam na beton, a prikolica mi je sletjela na vrh glave. Nakon toga se ničega ne sjećam, rekao je Trenton.

Liječnici su rekli njegovim roditeljima da njihov sin nikad više neće biti normalan.

- Trenton je bio mrtav ukupno 15 minuta. Zbog problema s oksidacijom mozga, rekli su mi da i ako se probudi da će samo vegetirati, poput povrća, rekla je Trentonova majka Jennifer Reindl.

Dan prije nego što su liječnici Trentona isključili s aparata, 13-godišnjak je počeo pokazivati znakove aktivnosti mozga. Počeo je disati, a krajem ožujka se probudio govoreći punim rečenicama. Trentona i dalje čeka dug put do oporavka.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
ObrenM
20:42 07.05.2018.

Boze Hvala Ti

DU
Deleted user
17:34 07.05.2018.

Sretno ti bilo hrabri decko.

Avatar Ada
Ada
21:41 07.05.2018.

Hvala ti, Bože! Negdje postoji netko tko je imao vjeru i silno molio za toga dječaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije