Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisno

Detalj na ovim hlačama izludio je žene: Može li tvoja majka i nama sašiti isto?

My mum made it
21.02.2019.
u 15:28

Zbog modnih je trendova vrlo često upravo praktičnost i potreba za džepovima na raznim modnim komadima izignorirana.

Džepovi. Mogli bismo tu ostaviti točku i ne pojašnjavati zašto je to tema koja se stalno pojavljuje među trendsetericama, ali i roditeljima. Ali prisjetit ćemo se te bolne teme mnogim ženama. 

Zbog modnih je trendova vrlo često upravo praktičnost i potreba za džepovima na raznim modnim komadima izignorirana. Žalili su se na društvenim mrežama i majke koje su se zapitale zašto se pretežito izbjegavaju džepovi na dječjoj odjeći, ali i trendeseterice kojima je smetalo kako su džepovi premali ili su više estetskog, a ne funkcionalnog karaktera. 

I upravo to imali su na umu oni koji napravili nešto sasvim drugačije. Minijaturne kratke hlačice, u koje inače ne biste mogli spremiti niti ključ od auta, sada imaju dovoljno prostora za sunčane naočale, ključeve, novac, make up... Odlična ideja uvijek nailazi na plodno tlo pa se u "uradi sam" projekt upustila i jedna djevojka koja je odlučila sašiti kratke hlačice maskirnog uzroka s pripadajućim džepom u istom uzorku. Podijelila je fotografiju kako joj je uspjelo. 

 

 

Kada je na Twitteru Liz Nicole objavila fotografiju na kojoj je u kratkim hlačicama, s posebnim dodatkom džepova u kojima je stalo sve nabrojano, pokrenuta je prava pomama za njima.

Posebno zbunjujuće bilo je što je morala pojašanjavati kako ono što je napisala "My mum made it", ( op.a Moja mama je ovo izradila", nije zapravo rad njezine majke, već ime australskog brenda koji proizvodi ove hlačice. 

Foto: My mum made it
Cijena ovakvih hlačica je 69 američkih dolara, a može se naručiti u webshopu proizvođača koji nudi i uslugu međunarodnog slanja kupljenih proizvoda kupcima diljem svijeta, uz besplatnu poštarinu za kupnju njihovih proizvoda u vrijednosti većoj od 100 dolara. 

Pogledajte i video Putnica pljuvala, vikala i vrijeđala putnike

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije