Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU LAKO

Dečko joj rekao da ide na putovanje s prijateljima pa mu je napravila ovo

Whitney Travers
Foto: Facebook
1/2
09.08.2016.
u 11:27

Ako je Kieran pomislio 'škicnuti' djevojke putem društvenih mreža, dobro se zeznuo jer je Whitney pazila i na to

Kada je Kieran Lumsden (18) iz Edinburgha odlučio otići na putovanje na Mallorcu, nije mogao ni sanjati kakvu će reakciju izazvati kod svoje djevojke.

Lumsden je imao u planu odmoriti se i zabaviti sa svojim prijateljima, no upute koje mu je cura napisala ne ostavljaju mu puno prostora za uživanje.

"Deset pravila za Magaluf", naziv je uputa koje je Whitney Travers napisala za svog dečka i tako mu pokazala tko "nosi hlače" u vezi, piše Metro.

Prvo pravilo odnosi se na njegov mobitel čija baterija mora biti puna stalno, a dužan je i svakog dana nazvati ju i razgovarati dvije minute. Zabranjen mu je bilo kakav kontakt s djevojkama: ne gledaj, ne razgovaraj i ne diraj!!!!!!

Sve moraju znati za nju

Uz ovo drugo pravilo Whitney je ostavila i jasnu fusnotu – ako ju prevari, život će mu pretvoriti u pakao.

Ako je Kieran pomislio "škicnuti" djevojke putem društvenih mreža, dobro se zeznuo jer je Whitney pazila i na to. Naime, zabranjeno mu je da prati djevojke na društvenim mrežama. 

Nije mu dopušteno ni tetovirati se, kao ni miješati pića. O drogama ne smije ni pomisliti. Zabranjene su mu i alkoholne igre s pripadnicama suprotnog spola, a noći mora provoditi u svojem krevetu.

Poručila mu je i da novac koji je mislio potrošiti na plaćanje pića curama može potrošiti na nju. Također, svakoj djevojci mora reći da je u vezi te da se odmah okrene ako ga neka od cura počne zavoditi.

Komentara 17

Avatar darkoaa10hush
darkoaa10hush
12:08 09.08.2016.

Članak vam je zaglupljujuča feministička propaganda, a moj komentar ćete ubrzo obrisati kao i prošli put.

AO
admini_obrišite_si_mami
11:50 09.08.2016.

e da je barem još zabranila večernjaku objavljivat ovakve članke...mislim, članak je prekasan, al ono...

DU
Deleted user
13:06 09.08.2016.

ovakvo ponašanje djevojke u hrvatskoj je kažnjivo po zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji.....ograničava mu slobodu kretanja, uhodi, dovodi ga u osjećaj srama, nelagodnosti....bolje da je se ćim prije riješi nego kasnije kada će se još više zakomplicirati.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije