Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije znala

'Dečko mi je rekao da me više ne voli, ali me zapravo cijelo vrijeme varao'

Pixabay
08.01.2022.
u 22:41

Bili su zajedno šest godina, a onda je samo prekinuo s njom bez ikakvog objašnjenja

– Dečko me ostavio nekoliko tjedana prije Božića nakon što smo proveli šest godina zajedno. Uopće nisam vidjela da se to događa, a nije čak ni ponudio odgovarajuće objašnjenje zašto je prekinuo, samo rekavši da me više ne voli – napisala je jedna žena za Mirror.

Živjeli su zajedno u stanu s njezinim sinom, koji je također ostao zbunjen i tužan. Nakon prekida, njezin dečko se vratio u svoj stan i nedugo nakon toga, ona je od prijatelja saznala da je u vezi s novom djevojkom.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Ova nova veza očito traje već neko vrijeme i očito je razlog zašto me napustio, ali to nije priznao. Osjećam se tako izdano i poniženo, da ne kažem glupo što nisam vidjela istinu. Navikla sam i na dva primanja, pa me i on ostavio u teškoj financijskoj situaciji. Čini se da ga nije briga, a kao da mu moj sin i ja ništa ne značimo – nastavila je.

– Nije lako krenuti dalje od ovakvog slomljenog srca, ali možete. Mislim da je kukavički što nije priznao svoju vezu s drugom ženom, a užasno je to saznati od nekog drugog. Međutim, potrudite se ne razmišljati o ovoj vezi i o tome koliko dugo je trajala. Sada morate biti potpuno sebični i razmišljati o svojoj budućnosti. Sigurno se osjećate preopterećeno, ali idite korak po korak i to će vam dati samopouzdanje da nastavite dalje – odgovorila joj je Coleen Nolan.

Otkrila da je dečko vara zbog jednog detalja na fotografiji: 'Zaboravio je na naočale..'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije