Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oni vole obline!

\"Debeljuce\" muškarcima puno poželjnije u krevetu

ljubav
Arhiva VL-a
28.04.2012.
u 10:55

Muškarcima zapravo nije bitno koji konfekcijski broj nose njihove potencijalne partnerice, kažu stručnjaci

Više od polovine ispitanih muškaraca priznaje da su "oblije" žene bolje u krevetu, a nekoliko kilograma viška njih 85 posto neće spriječiti da ju izvedu na piće ukoliko ona pristane.

Muška percepcija "debeljuca" zapravo je vrlo pozitivna jer je čak 80 posto muškaraca utvrdilo da deblje žene nisu tako zlonamjerne kao mršavice, stoji u istraživanju tri internetske stranice za upoznavanje partnera. Muškarci vole obične djevojke sa svim njihovim nesavršenostima, a tu tvrdnju potkrepljuje 70 posto muških ispitanika koji tvrde da je bitno ono što je ona iznutra, a ne izvana.

- Muškarcima je bitno da njihove potencijalne partnerice budu otvorene za primanje i pružanje ljubavi, a ne nose li savršenu konfekcijsku veličinu - govori Shira Zwebner, savjetnica za spojeve.

Žene pak imaju potpno drugačiju percepciju vlastitog tijela, i čak 90 posto njih misli da su nakupljeni kilogrami muškarcima izuzetno neprivlačni, te da takve žene puno teže nalaze partnere.

- Pogrešne pretpostavke među spolovima vrlo su česte, a zbog njih je mnogo propuštenih prilika s obje strane. Jednom kad žene shvate da muškarci ne traže isključivo mršavice, bit će mnogo samopouzdanije, a to će na kraju rezultirati mnogo uspješnijim vezama - kazala je Zwebner.

Ohrabrujuću anketu za sve "debeljuce"  provele su stranice za nalaženje partnera Date.com, Matchmaker.com i Amor.com.

Ključne riječi

Komentara 1

IS
istima
15:10 28.04.2012.

najvolem ono koji \'kilogram viška\'....... mmmmm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije