Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna priča

Dala je kći na posvajanje, a onda su se pronašle 50 godina kasnije - putem Facebooka

ITV/Screenshot
26.01.2021.
u 10:30

Nakon sudjelovanja u emisiji Long Lost Family, majka i kći napokon su se spojile.

Pauline Pedder (65) ostala je trudna kada joj je bilo samo 14 godina. Plašila se priznati roditeljima, pa je veliku tajnu povjerila prijateljima, ali vrlo brzo vijest je stigla do njezinog oca koji joj je zaprijetio ako rodi dijete, neće ga moći dovesti kući. Zabranio joj je izlaske - pa je tako prekinula vezu s ocem djeteta - i odlučio da će se dijete dati na posvajanje. Njezina starija sestra Carol rekla je da će primiti nju i dijete, ali otac nije htio ni čuti.

Pauline je rodila zdravu djevojčicu koju je nazvala Louise. "Odmah sam se povezala s njom, ali kada su došli moji roditelji u bolnicu, otac je nije htio ni pogledati", priča Pauline i dodaje kako je djevojčica odmah nakon rođenja otišla na posvajanje.  "Kad odrasteš, mogle bismo se sresti - ti ćeš se sjećati mene, kao i ja tebe", rekla je tada malenoj Louise od koje joj je jedina uspomena bila fotografija iz trudnoće.

"Voljela sam tu fotografiju, ona je bila dokaz da moja kći postoji, da sve to nisam samo sanjala. Uvijek sam ju čuvala kraj sebe i svako malo bih ju pogledala i pomislila na svoje dijete", priča Pauline koja se udala sa 16 godina i rodila još četvero djece - Tracie (49), Stevena (48), Samanthu (46) i Stephanie (39). "Bila sam sretna, ali uvijek sam osjećala da netko nedostaje. Pričali smo o Louise kao da je s nama, uvijek je bila dio obitelji."

Nedavno se odlučila obratiti svojoj posvojenoj kćeri putem emisije koja se bavi spajanjem članova obitelji koji su izgubili kontakt. Nije trebalo puno istraživanja da voditeljica Davina McCall otkrije kako ju njezina kći godinama prati na Facebooku - samo se ne zove Louise već Carol Whitehead.

Objavljuje Pauline PedderPetak, 22. siječnja 2021.

O ovome priča cijela regija! Pogledajte kako je voditeljica započela emisiju i oduševila monologom: “Nemojte više nikada pitati žrtve zašto su šutjele.”

Carol je ispričala kako je nakon smrti majke posvojiteljice odlučila potražiti svoju pravu majku i obitelj. Uz pomoć prijatelja, pronašla je Pauline na Facebooku, no u strahu da bi ona mogla odbiti kontakt, odlučila je samo pratiti njezine statuse i fotografije koje je objavljivala.

"Svakih nekoliko tjedana pogledala bih njezin profil i vidjela fotografije nje i njezinih kćeri. Nisam znala je li im rekla za mene, pa se nisam htjela javljati i stvoriti probleme. Ipak, bilo mi je teško i nekako sam osjećala da trebam biti dio toga", ispričala je Carol i dodala da nije mogla vjerovati koliko je slična majci kada je prvi put vidjela fotografije. 

Sada 51-godišnjakinja, dugo je htjela pronaći prave roditelje ali posvojitelji Michael i Nora nisu bili oduševljeni tom idejom. Kada je vidjela da ih to smeta, potisnula je želju i odustala od potrage neznajući da je prava majka jako blizu nje. "Živjela sam 10 minuta hoda od mjesta gdje živi Carol. Išla sam kod liječnika ulicom u kojoj živi, prolazila bih kraj njezine kuće", priča Pauline. Osim toga, njezin brat je vlasnik tvrtke koja prodaje boje koja je opskrbljivala automobilsku tvrtku koju je vodio Carolin sin.

Nakon sudjelovanja u emisiji Long Lost Family, majka i kći napokon su se spojile. "Povezale smo se čim smo se upoznale i od tada se stalno čujemo. Jednostavno, nema neugodne tišine između nas, kao da smo oduvijek živjele zajedno. Sada je moj život potpun", zaključila je Pauline za Mirror.

Totalni šok! YouTuberica kroz suze priznala da na posvajanje daje autističnog sina

1/8
Ključne riječi

Komentara 1

AC
accusator
11:14 26.01.2021.

Dala je kći? Dala je koga, što.. akuzativ.. dakle, dala je kćer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije