Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka šesto dijete

Mama i kći bile uvjerene da će test na trudnoću biti negativan pa ih rezultat iznenadio: 'Plakat ću'

TikTok
15.01.2021.
u 16:15

Njezin video prikupio je više od deset milijuna pregleda pa je Rylee objavila još jedan video u kojem je objasnila cijelu priču.

Korisnica TikToka, Rylee, podijelila je video u kojem je zajedno sa svojom majkom radila test za trudnoću. Htjela je pokazati reakciju njezine majke kada shvati da nije trudna te da ju je nepotrebno tjerala da napravi test, ali onda se dogodilo nešto neočekivano - test njezine majke bio je pozitivan, kako piše The Sun.

@rdubbb

That one time I took a pregnancy test with my mom and ended up with a new sibling Lolol

♬ original sound - rylee

U videu se vide Rylee (24) i njezina mama kako drže bocu vina dok se pripremaju saznati rezultate. Uvjereni da će oboje biti negativni, par raspori pakete i odmah Ryleeina mama kaže: "O moj Bože!"

Rylee se počne smijati, uvjerena da se njezina mama šali, ali onda izbezumljena žena dodaje: "Ja ću plakati."

Njezin video prikupio je više od deset milijuna pregleda pa je Rylee objavila još jedan video u kojem je objasnila cijelu priču.

@rdubbb

Over 5 million views and 1 million likes later, I give you..... THE BACK STORY. Thank you all 😘 Promise I will follow with an update soon hahaha

♬ original sound - rylee

- Ovo je bilo u srpnju prošle godine. Bila sam loše volje, veoma emocionalna i trebala sam svoju mamu. Otišla sam do njezine kuće i ona se usudila pitati me jesam li trudna, iako mi je kasnila menstruacija. Tada me natjerala da napravim test, ali i ona je odlučila napraviti jedan kad je shvatila da i njoj kasni menstruacija - ispričala je.

Nakon rezultata testova, njezina majka mislila je da je zamijenila testove pa ju je natjerala da ga ponovi. Njezin test ponovno je bio negativan, a njezina majka sada očekuje šesto dijete koje stiže u ožujku ove godine.

Majka ušla u sobu kćeri (8) pa se šokirala porukom koju je vidjela na ploči:

1/2
Ključne riječi

Komentara 1

AS
AshleyJOrlandi
18:52 15.01.2021.

Počnite zarađivati ​​ovaj put ... Provedite više vremena s obitelji i rođacima radeći poslove koji zahtijevaju samo računalo i pristup internetu, a to možete imati kod kuće. Počnite donositi do 65000 do 70000 USD mjesečno. Započeo sam ovaj posao i zarađujem lijepe prihode, a sada ga mijenjam s vama, pa i vi to možete učiniti. Možete provjeriti ovdje. Kopiraj URL i otvori ga ........... bit.ly/3bIQ8Hm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije