Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJASNILA FRIZERKA

Čini se da postoji i pravilan način pranja kose: 'Tajna je u dvostrukom šamponiranju!'

Tik Tok
02.06.2022.
u 14:30

Njezin video prikupio je više od milijun pregleda, a mnogi korisnici preispitivali su svoje tehnike pranja kose

Iako smo svi naučili prati kosu još kad smo bili djeca, jedna frizerka tvrdi da većina to i dalje radi pogrešno. Kako piše The Sun, Tik Tok korisnica @amy.does.some.hair kaže da postoji 'pravilan' način pranja kose, a tajna je u tome da ju šamponirate dva puta.

U svom videu frizerka objašnjava da prvo trebate dobro smočiti kosu, rasporediti šampon po rukama i ravnomjerno ga nanijeti po cijeloj kosi. Nakon toga ga, kaže, jagodicama prstiju nježno umasirajte da kosu očistite od nakupljenih proizvoda za njegu i prljavštine.

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

Nakon što ste kosu isprali, frizerka savjetuje da cijeli postupak još jedno ponovite, ali tako da se ovaj put usredotočite na vlasište. Nakon drugog ispiranja stavite regenerator i to na vrhove kose, izbjegavajući korijen, pa ostavite minutu, dvije da se upije. Pranje kose završite temeljitim ispiranjem hladnom vodom pa ju obrišete ručnikom. 

 

@amy.does.some.hair How to wash your hair like a pro #hairwashday #hairtips #hairtutorial #hairdresserreacts #haircare #fyp ♬ Saturday Night - Radio Edit - Whigfield

Frizerkin je video prikupio više od milijun pregleda, a mnoge su korisnice preispitivale svoje tehnike pranja kose.

- Ovo ću isprobati idući put! - napisala je jedna korisnica.

- Ja tako i radim i kosa mi je savršena svaki put - komentirala je druga. 

Kakva vještina! Julie (39) pokazala je kako je snimila svoj naopaki ples na šipci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije