Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voli svoj izgled

Cijelo tijelo prekriveno mu je s više od 1000 tetovaža: 'Najopasnije su bile oči, postojao je rizik da oslijepim'

Instagram
04.12.2020.
u 12:30

Uz mnogobrojne tetovaže, napravio je i razne modifikacije tijela, uključujući ugradnju metalnih očnjaka koji su ga koštali 16 tisuća kuna.

Tattoo majstor, Marcelo de Souza Ribeiro (38) iz Bocaiúve u Brazilu ima 98 posto tijela prekriveno raznim tetovažama. Prvu tetovažu napravio je sa samo 15 godina, a tijekom godina njihov broj znatno se povećao i sada ih ima preko tisuću, kako prenosi Daily Star.

Uz tetovaže, Marcelo je napravio i brojne modifikacije tijela, poput podijeljenog jezika, ugrađivanja subdermalnih implantata i peircinga.

Iako ima ogromnu toleranciju na bol, otkrio je da postoji jedna tetovaža koja je iznimno boljela. Mnogi su pretpostavili da su to očne jabučice, koje je Marcelo tetovirao prije osam godina, bez obzira na rizik od sljepoće, infekcije, osjetljivosti na svjetlo i gubitka očiju. Međutim, najbolnija tetovaža bila mu je na ušima.

Bizarni zahtjevi mladenke: Ili prikrij tetovaže, ili nećeš smjeti na moje vjenčanje:

1/5

Jedno uho u potpunosti je obojeno u crno, a drugo u zeleno. - Za vrijeme tetoviranja, nije me boljelo, zbog anestezije, ali čim je anestezija popustila, uši su me nevjerojatno pekle nekoliko dana - ispričao je Marcelo.

Na svoje tetovaže i tjelesne modifikacije potrošio je oko 35 tisuća kuna. Njegova obitelj, uključujući sina Aleffa (8), kćer Hilary (18) i unuka Miguela (2), prihvatila je njegov izgled, ali u javnosti često dobiva zbunjene poglede drugih. 

- Uvijek privlačim pažnju, gdje god da idem. Ljudi su uvijek znatiželjni i žele znati jesu li moje tetovaže prave. Često me snimaju i fotografiraju. U isto vrijeme su oduševljeni i iznenađeni kada vide toliko tetovaža - kaže.

Iako mnogi ne prihvaćaju njegov izgled, Marcelo ne planira stati s modifikacijama svog tijela, a sljedeće u planu mu je tetoviranje unutarnje strane usana.

Ivana je nominirana za Divu godine: 'Na pitanje tko sam ja, još nisam našla pravi i potpuni odgovor':

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
18:35 04.12.2020.

ovo je uzas

BL
blizak
14:38 04.12.2020.

Idiotizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije