Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu bezgrešni

Četiri najčešće greške koje muškarci rade u krevetu

seks
Arhiv VL-a
27.05.2012.
u 16:20

Čak i najiskusniji muškarci rade greške u krevetu. Bilo da su umorni ili neraspoloženi, a partnerica pak željna malo zabave, može im promaknuti neki detalj koji će oboma pokvariti doživljaj...

 

Iako se od muškarca ne traži svaki put savršenstvo u izvedbi, ponekad je potrebno više vremena da se prepuste i uspore kako ne bi došlo do ovih početničkih grešaka:

1. Ne čitaju znakove. Mnogo se žena žali da ih muškarci ne slušaju ni u životu, a to se prenosi i u spavaću sobu. To se može povezati s muškim egom pa pomišljaju da već sve znaju ili znaju bolje nego ona.

2. Nema ugrijavanja. Svaku mašinu treba dovesti u radno stanje prije, pa tako i tijelo. Dakle \"ugrijavanje\" je važan dio seksualnog odnosa, a posebno je bitan ženama. Iako to muškarci često zaboravljaju, ženama je predigra puno potrebnija nego njima.

3. Osnovna higijena. Većina žena ne želi da im muškarac stavi litru kolonjske vode, već da miriše kao muškarac, no minumum čistoće je potreban. Otuširan muškarac zasigurno je privlačniji, a ako je još i obrijan, ženama nema veće uživancije od milovanja glatke kože.

4. Bez šutnje. Muževan dubok glas može uzbuditi većinu žena i privući im pozornost, a pogotovo u krevetu. Ako partnerici kažete što ćete joj raditi, napravili ste pola posla.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije