Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi make up

Čarobne kutijice za savršen izgled

palete (1)
Foto: Arhiva VL
1/5
20.03.2011.
u 12:52

Šminkom su zavladale palete s kojima ten začas postaje sjajniji, a oči su našminkane baš kako želite

U obilju nove proljetne šminke ističu se raskošne palete u kojima se nudi više pomno usklađenih boja i nijansi za postizanje raznovrsnih efekata. Takozvani highlighteri, iluminatori i bronzeri za preplanuo izgled i(li) sjajan i ujednačen ten dizajnirani su tako da je već sama njihova ambalaža praznik za oči: "biserni" prah, karnevalsko šarenilo, divlji uzorak za modne mačke... Svaki ovakav proizvod pravi je multipraktik jer se miješanjem pomoću četkice može dobiti fini, lagano svjetlucavi pokrov za ten. Palete sjenila za kapke profinjene su kombinacije boja s kojima možete postići sve - od laganog dnevnog make upa do glamurozne šminke za svečane prigode i večernje izlaske. "Šlag na torti" neodoljiv je dizajn: leptirići, cvijeće, šljokice...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije