Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjetite

Čak je 73 pariških tržnica, ali ove tri su nas najviše oduševile

dolac
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
18.07.2013.
u 09:30

Pariz je riznica mnogobrojnih različitih tržnica: od svježeg voća i povrća do odjeće, knjige i antikviteta...

Tržnice Pariza čine pravi užitak za grad poput Pariza. Prema stoljetnoj tradiciji, tržnice su oduvijek bile dobro mjesto za sastajalište.

Jedna od velikih prednosti Vašeg posjeta Parizu, bez obzira da li se radi o par dana ili dužem periodu, su pregršt različitih tržnica koje će Vas jednostavno oboriti s nogu.

Dok je većina tržnica usredotočeno na hranu, u Parizu možete pronaći i specijalizirane tržnice gdje se prodaje sve, od cvijeća do žigova i antikviteta.

Od 73 tržnice u Parizu mi Vam donosimo top 3 koje su nas oduševile.

Marché Rue de Buci

Ovo je jedan od naših favorita. Osim što je ambijent odličan, možete se uvijek odmoriti u jednom od nizu malih kafića nakon shoppinga. Na tržnici možete pronaći široki izbor svježeg voća i povrća, uključujući i plodove mora. Unutar tržnice možete pronaći i poznate ugostitelje te scrumptous slastičarnice!

Otvoreno je svaki dan.

M ° Mabillon, Saint-Germain-des-Prés, Odeon

Marché Raspail

Jedan od najskupljih tržnica u Parizu, nalazi se u blizini Marche Rue de Buci, ali s potpuno različitom atmosferom. Malo je više šik, i teško ćete birati između voća ili različitih sireva koji su na ponudi. Tržište je otvoreno utorkom, petkom i nedjeljom, a unutar tržišta možete pronaći i veliki udio organskih proizvoda.

M ° Saint-Placide, Rennes, Sèvresu-Babylone

Marché Quai de la Corse

Smještena na Ile de la Cité, ova tržnica je specijalizirana za cvijeće i biljke, i ima jednu od najpoznatijih fontana Wallace, na sredini. Bilo da ste u potrazi za biljkom, grmom, cvijetom ili čak i malim stablom za svoj ​​stan, ovo je mjesto gdje ćete uvjerljivo pronaći sve što Vam treba.

Otvoren je svaki dan od 8h do 19h, ali nedjeljom postaje tržište s pticama.

M ° Cite, Hôtel de Ville, Châtelet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije