Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazvala svađu

Buduća majka šokirana: 'Svekrva je dečku uplatila dvotjedni odmor, samo tjedan dana nakon termina poroda'

shutterstock
11.08.2022.
u 09:27

Dečko je uzeo tri tjedna očinskog dopusta da bude s njom, ali sada će dva tjedna od toga provesti u Italiji

Buduća mama izrazila je svoje frustracije nakon što je mama njezina dečka rezervirala dvotjedni odmor samo tjedan dana nakon što je trebala roditi njihovo prvo dijete. Žena je tvrdila da je njezin partner pristao uzeti tri tjedna očinskog dopusta nakon što se beba rodi, ali on će sada biti s njom samo tjedan dana prije nego što će i nju i dijete ostaviti same kod kuće čak dva tjedna.

Mama koja treba roditi prvi put rekla je svom dečku da ne želi da ide, a iako se on slaže da želi biti uz nju i bebu, također ne želi da njegova mama misli da je uzalud potrošila novac jer ih je prethodno jednom prilikom bila nazvala nezahvalnicima.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

U objavi na Redditu buduća mama je objasnila: "Sada sam trudna 37 tjedana i moj dečko uzima tri tjedna odsustva s posla kako bi ostao sa mnom i kako bismo se mogli prilagoditi potrebama novorođenčeta. Ovo je moje prvo dijete i jako sam nervozna i stvarno trebam podršku.”

"Majka mog dečka organizirala je odmor za njega posljednja dva tjedna njegova dopusta. Došla je na večeru i iznenadila ga s time. Platila mu je odmor u Italiji. Meni je dala narukvicu i odgovarajuću narukvicu za novorođenče jer je dio njihove kulture dati obiteljski kamen majci i djetetu kad uđu u obitelj. To je bilo vrlo ljubazno od nje.”

"Međutim, rekla sam joj da je uzeo dopust da bi pomogao oko bebe. Ostala je zatečena i rekla da će on biti sa mnom tjedan dana i da je to dovoljno dugo. Njezin suprug nije ostao u bolnici s njom kad joj je rođen sin. Rekla sam njoj i dečku da ne želim da ide i da nas je trebala prvo pitati prije nego što kupi tako neobičan dar. Otišla je u suzama jer sam bila nezahvalna i pokvarila veselje njezina sina”, nastavila je.

Komentatori objave na Redditu bili su zbunjeni postupcima njezine svekrve, a mnogi su također rekli da je odgovor budućeg tate jednako čudan, jer bi trebao željeti biti sa svojom tek rođenom bebom, a ne smirivati ​​mamu time što ipak ide na odmor.

"Kakva glupa ideja! Odmor daleko od svoje jednotjedne bebe? Što je, dovraga, njegova majka mislila", pitala se jedna korisnica, a druga je dodala: "Kakav drski dar! A činjenica da tvoj dečko nije sve to odmah odbio uznemirujuća je. Krivnja zbog nečega što nije ni tražio ne bi trebala biti ispred njegove odgovornosti prema tebi kao partnerici i prema novorođenčetu kojem je otac. Vaš je odgovor bio razuman i nimalo nezahvalan."

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'

Ključne riječi

Komentara 2

RE
reborn
12:01 11.08.2022.

Reality check: dečko joj je, a ne suprug - samim time jasan je njegov stav prema odgovornosti roditeljstva. Najbolje da prekinu odmah, ili barem da "pauziraju" svoju vezu koje desetljeće dok njezin dečko ne poraste i odvoji se od mamine sise.

MO
montello
13:36 11.08.2022.

Svekrve i nevjeste tako je to uvijek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije