Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogromna mržnja

Buduća svekrva zalila joj je vjenčanicu crvenom bojom, ali tu nije bio kraj...

@fulanodeobregon
01.03.2024.
u 13:30

‘Sva ova mržnja dolazi isključivo iz njezina socioekonomskog statusa'.

Mladoženjina majka pokušala je okončati brak svog sina prije nego što je uopće počeo tako što je angažirala ‘razbojnike' da bace crvenu boju na vjenčanicu njegove buduće žene. Mlada, koja je 'nižeg socioekonomskog statusa' od svog mladoženje, bila je spremna prošetati do oltara kada su dotrčala trojica muškaraca s limenkama crvene boje i poprskali je, piše Mirror

Nakon što su uništili njenu svjetlucavu vjenčanicu, pobjegli su s mjesta događaja, ostavljajući mladenku u stanju šoka. Dijeleći ovo iskustvo na Twitteru, korisnik pod imenom @fulanodeobregon je napisao: ‘Ovu jadnu djevojku su od početka mrzili njezina svekrva, kao i šogorica i šogor. Prijetili su joj i napravili nekoliko računa na društvenim mrežama kako bi je uznemiravali, a kad su se suočila s njima uz svog muža, sve su poricali. Njezin joj je šogor čak ponudio bjanko ček da zauvijek napusti muža i obitelj’.

 

‘Sva ova mržnja dolazi isključivo iz njezina socioekonomskog statusa. Očigledno je suprugova obitelj htjela da se oženi nekom bogatom. Bila je tako graciozna tijekom cijele muke oko vjenčanje’, dodaje. Kad je njezina svekrva čula za njihove zaruke, navodno je odglumila srčani udar te je hospitalizirana. Zatim je okrivila svog sina i naredila mu da pokrije sve njezine troškove liječenja.

‘Na dan vjenčanja, njezina svekrva, šogor i šogorica odbili su prisustvovati, što je uredu, ali odlučili su unajmiti nekoga da baci crvenu boju na mladenkina haljina neposredno prije ulaska u crkvu’, objašnjava, ‘Prvo su gosti mislili da bi crvena boja mogla biti krv. Ne mogu ni zamisliti kakav je to osjećaj bio. Mlada je rekla da se isprva mislila da je voda, ali je onda vidjela sva šokirana lica i njezine prijateljice pokušavale su je uvjeriti da još uvijek izgleda lijepo. Kaže da joj je najgore bilo gledati majčino lice’. 

VEZANI ČLANCI: 

Kao odgovor na ovu gnjusnu spačku, mladenka se graciozno presvukla u drugu haljinu i nastavila s vjenčanjem prema planu. No njezina svekrva nije stala na tome, nego je pokušala uništiti fotografije s vjenčanja i medeni mjesec. ‘Presvukla se u prekrasnu zlatnu haljinu do poda i nastavila sa svojim prekrasnim vjenčanjem. Morala je otići kući zbog ovoga, ali su je svi gosti čekali u crkvi’, piše n Twitteru. 

Sada omraženi u zajednici, kuća svekrve je navodno bila gađana jajima, a njezinog šogora i šogoricu izbjegavali su neki od njihovih najbližih prijatelja. A svekar? On se bez pogovora složi sa svim njihovim zlim planovima te je otpustio sina iz obiteljske firme. 

‘Nakon vjenčanja, a prije medenog mjeseca, mladoženjina obitelj ukrala mu je putovnicu i vizu. Pokušali su podmititi i turističku agenciju kako bi pokvarili putovanje. Srećom, to nije upalilo i mladenci su uspješno otišli na medeni mjesec’, pojašnjava.

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

 

Komentara 3

Avatar Kajman
Kajman
14:53 01.03.2024.

Ma, ako se oni vole i budu se poštivali i sretno živjeli nitko im ne može ništa, a time će se najbolje i osvetiti ovima koji su im sreću htjeli narušiti.

MO
montello
09:47 02.03.2024.

ma to je gotovo to nije brak nego ce biti mrznje svade nema tu srece

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
15:54 01.03.2024.

Ovo nije crvena boja, već rasol iz kiselog kupusa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije