Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUTA JE

Buduća mlada: 'Moja sestra je za svoju svadbu rezervirala isto mjesto kao ja, pa sam joj se osvetila'

Shutterstock
24.05.2022.
u 12:30

Nikada se nisu slagale i sestra ju je uvijek vrijeđala, a roditelji su ipak uvijek stajali na njenu stranu i sve joj puštali.

Jedna je žena na Redditu otkrila kako joj se nedavno posvađala sa cijelom svojom obitelji, nakon što joj se sestra zaručila i odlučila za udaju rezervirati prostor u kojemu se i ona planirala vjenčati. Kada joj je to priopćila, odlučila joj se, kaže, osvetiti na najbolji mogući način, piše The Sun.

- Nikada se nismo slagale i svi su to znali. Ona je ljepša od mene i uvijek mi je to nabijala na nos. Roditelji su joj uvijek sve puštali i davali joj najbolje, a ako smo imale školske priredbe u isto vrijeme, otišli bi na njezinu. Zato uopće nisam bliska sa svojom obitelji - započela je u svojoj objavi.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

Kad je objavila da je zaručena, priča, i njena je sestra ubrzo svima priopćila istu vijest. Ipak, nije ju, kaže, naljutilo što se i ona zaručila ali je pobjesnila kad je saznala da je sestra za svoje vjenčanje rezervirala njenu lokaciju, koju je ona spominjala godinama.

- Meni je to mjesto bilo posebno jer su se tamo vjenčali naši djed i baka i još u srednjoj školi sam govorila da ću se tamo udati. Sestra pak to mjesto nikada nije spominjala, a kad sam rekla roditeljima što je napravila, rekli su mi da 'prestanem biti tako svadljiva i tvrdoglava' - nastavila je.

Odlučila se osvetiti sestri pa je svoju svadbu pomaknula za mjesec prije sestrine, a mjesto je zadržala. Roditelji su joj tada rekli da nazove sestru i ispriča joj se jer je jako uzrujana što je istu lokaciju rezervirala prije nje...

Na Redditu je zato pitala i druge korisnike misle li da je pretjerala, a većina joj je napisala da se u potpunosti slaže s njom i da nije napravila ništa loše.

 - Čini se da te sestra uvijek pokušava nadmašiti. Pretpostavljam da će pokušati još nešto pa pripazi - napisao je jedan korisnik.

 "Tvoji roditelji i sestra nisu u redu, nisi uopće pretjerala", komentirao je drugi, a treći je dodao: "Krajnje je vrijeme da ti dobiješ ono što želiš. Nemoj odustati od te lokacije i uživaj u svom danu!"

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije