Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična raspodjela

TikTokerica podijelila: 'Dobila sam desetak kilograma i sve mi je otišlo u grudi, sad su teške 12 kg!'

TikTok/@misspamelia
23.05.2022.
u 12:30

Malo su joj se, kaže, povećali i bokovi i guza, ali nedovoljno da uopće dođu do izražaja od bujnog poprsja...

Iako se neki malo više 'zaokruže' u licu, a drugima možda više ode u noge, većini se ljudi kad se debljaju kilogrami manje više ravnomjerno rasporede; no to nije slučaj kod 26-godišnje Pamele iz Australije koja je pokazala kako su joj se tijekom nekoliko godina svi dobiveni kilogrami sakupljali  - u grudima!  

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina

1/18

Pamela se naime, kako kaže, počela debljati zbog lijekova koje je morala piti, a gotovo sve što je dobila u sedam godina, otišlo je u grudi.

Malo su joj se, kaže, povećali i bokovi i guza, ali nedovoljno da uopće dođu do izražaja od bujnog poprsja, a na pitanje jednog TikTokera koliko joj teže grudi, Pamela ih je i izvagala: i šokirala se kad je ugledala 12.7 kilograma!

@misspamelia

That blur is sus 😒

♬ AARYAN SHAH RENEGADE SLOWED BY LUCZYFER - ᴢ ᴇ ʟ ᴀ ʟ

- Nisam to očekivala... - rekla je u svom videu u kojem je pokazala i kako su izgledale prije samo nekoliko godina.

Naime još joj je 2019. oblik tijela bio je znatno drugačiji i, iako je i tada po kriterijima mnogih imala velika prsa, danas im veličina ne izgleda prirodno.

Iako je visoka tek nešto više od metar i pol, njoj se, kaže, sadašnji izgled grudi sviđa i ne bi ih smanjila, a smeta joj samo što zbog njih izgleda 'debelo' iako, ističe, nije.

@misspamelia

🤏🏽

♬ original sound - Esteve

 

- Najvažnije je imati samopouzdanja, bez obzira na izgled i veličinu dijelova tijela! - zaključila je na TikToku, s čim se složila većina njenih pratitelja, prenosi The Sun.

Megan (31) je dala otkaz kako bi provela posljednje dane sa svojim bolesnim psom: 'Želim s njom raditi sve što dosad nismo stigle' ❤

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije