Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počnite već danas

Kako izgubiti 5 kilograma u dva tjedna? Evo ovako...

vitka žena
Foto: Thinkstock
1/4
16.06.2016.
u 11:35

Nismo zagovornici brzog i naglog mršavljenja jer može biti opasno po zdravlje, ali ako promijenite svoje životne navike i mršavite zdravo, na dobrom ste putu

Tko o čemu, mi o kilogramima...

Nismo zagovornici brzog i naglog mršavljenja jer može biti opasno po zdravlje, ali ako promijenite svoje životne navike i mršavite zdravo, na dobrom ste putu. 

Kako to postići? Evo ovako....

Prehrana

Najvažnije načelo za provedbu ovog plana je da ubrzate metabolizam. Tako ćete brže sagorijevati kalorije, a da bi vam to pošlo za rukom, svoju prehranu temeljite na lisnatom povrću, proteinima, složenim ugljikohidratima. Pri tome izbacite sve namirnice koji usporavaju metabolizam. Neka vaše porcije budu manje i češće. U idealnom slučaju, trebali biste jesti manje obroke svaka dva do tri sata tijekom dana, odnosno pet zdravih obroka na dan. Izbjegavajte piti zaslađene i gazirane sokove, alkohol i namirnice koje obiluju šećerom. Nemojte očajavati, ako vam se jede slatko, umjesto sladoleda posegnite za tamnom čokoladom s visokim udjelom kakaa.

Vježbanje

Prilagodili ste prehranu, sada je vrijeme i da se počnete baviti vježbanjem, ako već niste dosada. Kako biste ubrzali proces mršavljenja, izaberite aerobne i kardio vježbe, odnosno, trčite, plivajte, vozite bicikl i sl. Vježbanju posvetite barem pola sata šest dana u tjednu. Što se više znojite, više ćete mršavjeti. 

>>Pokušavate izgubiti neželjene kilograme? Ovih 5 pravila morate slijediti

>>Trener J.Lo otkrio vježbu uz koju postiže isklesani trbuh

Komentara 5

Avatar Honduras
Honduras
12:36 16.06.2016.

može li se napisati besmisleniji članak? mislim da je ovo vrhunac!!!

CA
Cafa
13:14 16.06.2016.

Znači, jedem manje, vježbam više - i smršavit ću. Revolucionarno. Jel ovo svjetska ekskluziva u Večernjaku ili..?

DU
Deleted user
12:48 16.06.2016.

U Mladićevim i Karadžićevim, a i ostalim srbskim, logorima gubilo se više od kilograma dnevno. Dijetalna prehrana, masaža šakama i palicama te tjelovježba u obliku kopanja rovova na prvoj crti bojišnice, stvarali su čuda. Onaj tko je živ otamo izašaoo bio je vitak i preporođen tjelesno i duhovno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije