Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantno

Bivši suprug dobio je devetero djece iza njenih leđa: ‘Po gradu viđam djecu koja mu sliče’

shutterstock
03.11.2021.
u 10:30

Spavao je s različitim ženama i postao otac – devet puta

Hailey Mae, mama četvero djece, objavila je šokantnu priču o svom bivšem suprugu na društvenim mrežama, prenosi The Sun.

Doznala je da joj suprug nije vjeran i rastala se, ali onda je uslijedilo još informacija koje nije baš jednostavno prihvatila. On je, naime, iza njenih leđa spavao s različitim ženama, a s nekima je dobio i djecu – čak devetero!

Kako priča, hodala bi gradom i vidjela dječicu koja mu fizički sliče, a kako bi zaštitila svoje četvero djece, preselila se s njima u drugo mjesto. "Ne želim da se jednom dogodi da netko od djece izađe na spoj s bratom ili sestrom."

Kako zijevanje utječe na našu osobnost? Istraživanje tvrdi da može pokazati psihopatske osobine.

Jednu ženu s kojom ima dijete ova mama čak i poznaje: "Bila mi je najbolja prijateljica, bila sam prisutna dok je rađala dijete da bih kasnije saznala da je biološki otac moj, sada već bivši suprug."

@haileymae93

Now ex husband. He has confirmed 9 kids. I had to leave or my kids could have dated their own siblings 😬 ##wedrecover ##sobrietytok ##abusesurvivor

♬ original sound - BadParentingMoments

Napisala pismo ljubavnici svog muža, ali nije očekivala ovo...

1/3
Ključne riječi

Komentara 5

NE
nešperlin
11:20 03.11.2021.

Koliko ima takvih priča oko mene,nije samo u Americi. Pa još djeca izepruvete. Trebao bi obavezan DNK test za sve parove koji planiraju djecu u budućnosti

VI
vidum
13:11 03.11.2021.

Ne piše je li proveden test očinstva, ili se njoj samo čini da sliče na njega. Možda je problem u tome da nijedno od njezine djece nije sličilo njemu?

MO
montello
11:55 03.11.2021.

stvorio on veliku familiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije