Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li se pronašli?

Biti 'dobar u krevetu' za svakog znači nešto drugačije, ali ovo je karakteristike dobro imati

Shutterstock
25.06.2020.
u 22:04

Mnogi ljudi složit će se da je za titulu dobrog ljubavnika u krevetu potrebno iskustvo, a za napredak uvijek ima mjesta. Koliko god je sve stvar ukusa - nekome će vaša tehnika biti odlična, drugome ne, postoje neke stvari koje, ako ih radite, znače da ste dobri u krevetu.

Većina će se složiti da je dobar seks povezan s emocijama, kemijom između dvoje ljudi, iskustvom i razumijevanjem, te kako je sve u glavi. No, kako prenosi Medium, postoje neki potezi u seksu koji će vas definirati kao 'dobrog ljubavnika'. Svaki partner cijeni kod onog drugog volju za učenjem. Možda je vaš bivši volio jedan način zadovoljavanja, dok drugom to uopće ne paše - i zato želi da ga saslušate i naučite neke nove tehnike. Uz to, zaigranost i strast uvijek su plus.

Komplimenti, koje ponekad ne morate ni izgovoriti, već možete pokazati pogledom i dodirom, učinit će da se vaš partner, odnosno partnerica, osjeća seksi i privlačno.

U nekim zemljama za vrijeme pauze za ručak stignete i odspavati!

Biti samouvjeren u krevetu i pokazati sigurnost u svoje pokrete uvijek je više privlačno nego kada se kod nekoga osjeti nelagoda i strah - to zna djelovati hladno, pa se druga strana osjeća neprivlačno i možda gubi interes. 

U krevetu većina voli eksperimentirati i isprobavati neke nove poze, igrice... Budite otvoreni po tom pitanju. Ipak, nemojte raditi nešto što vam nikako nije privlačno i što vam ne pruža zadovoljstvo. Komunicirajte svoje potrebe uz slušanje i poštivanje druge strane.

Jedna stvar koja, pogotovo žene, može odbiti istog trenutka je sebičnost u krevetu! Pružanje užitka jednako je bitno kao i primanje, pa stoga uživajte u obje stvari.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije