Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Volontersko čišćenje

Besplatno čisti onima koji ne mogu sami: 'Ovo je dom djevojke u depresiji, dugo nije bio čišći!'

TikTok/aurikatariina
27.09.2021.
u 14:30

Nered se gomilao u vrijeme njene najgore depresije i nastao je kaos, pa je prostor u kojem živi mladu curu podsjećao na dane kad joj je bilo najgore

I dok se mnogi groze većine kućanskih poslova, Finkinja Auri sama za sebe kaže da je 'fanatična zaljubljenica u čišćenje'. 

Budući da čišćenje doživljava više kao hobi nego kao posao, Auri u slobodno vrijeme pomaže onima koji ne mogu sami izaći na kraj s nagomilanim kućanskim poslovima, pa je nedavno tako očistila i stan jedne depresivne mlade djevojke. 

Konačni je rezultat podijelila na svom TikTok računu @aurikatariina, uz napomenu kako 'cijeni sve koji su dovoljno hrabri zbog depresije zatražiti pomoć'...

Produžen rok za samopopisivanje putem sustava e-Građani. Možete to učiniti do ponoći

1/3

- Vlasnica je mlada djevojka koja me zamolila da joj pomognem jer sama ne može - ispričala je Auri u svom TikTok videu, dodavši da djevojka nema mnogo prijatelja, da je prilično usamljena i već dugo depresivna.

@aurikatariina

I respect everybody who is brave enough to ask help 🥰 #forfree #deepclean #kitchencleaning #floorcleaning #mold #funcleaning

♬ This City Remix (feat. Anne-Marie) - Sam Fischer

I iako se cura u zadnje vrijeme osjeća malo bolje, priča Auri, sređivanje stana joj je predstavljao veliki problem...

- Nered se gomilao u vrijeme njene najgore depresije i nastao je kaos, pa ju je prostor u kojem živi podsjećao na dane kad joj je bilo najgore... - kaže Tiktokerica.

Budući da joj se cura svidjela, odlučila joj je, kaže, pomoći, a ta je nesebična gesta impresionirala mnoge na TikToku, pa je video s volonterskim čišćenjem pogledan nevjerojatnih 6,2 milijuna puta, s gotovo milijun lajkova.

- Bravo! Depresija je noćna mora koju nitko ne bi trebao podnositi sam i napravili ste puno više od čišćenja, jer ste joj pokazali da vam je stalo i da nije sama - napisala je jedna žena u komentarima, a druga je Tiktokerici poručila da svojim 'nesebičnim pomaganjem ljudima mijenja živote...'

- Heroji nemaju uvijek plašt, nekad nose rukavice! - zaključio je jedan dečko na TikToku.

Ponovno najezda smrdljivih martina, ali možete ih se riješiti uz pomoć ovih trikova

Komentara 1

LA
lajh1985
16:58 27.09.2021.

da tako zatekne kuca mene doma dok se vratim ili bi bila cista ili bi depresivna osoba za cas bila vani na cesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije