Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrivio birokrate

Bandić se ispričao biciklistima zbog loše napravljenih staza

biciklisticka staza
Boris Scitar/VLM/PIXSELL
18.04.2012.
u 14:45

Ispričavam se biciklistima. Sredit ćemo to, a sankcionirat ću one koji su napravili grešku. Provjerit ću kako bi to trebalo izgledati još večeras, najavio je Bandić.

Dio od gotovo 200 kilometra biciklističkih staza koliko ih broji Zagreb ovih dana dobiva novo, ljepše lice, a zbog prozivke da su neke od njih vrlo nespretno ucrtane, zagrebački se gradonačelnik Milan Bandić ispričao, donose 24sata.hr.

– Nisam zadovoljan. To su radili kolege koji su sjedili u kancelariji. Da su izašli na teren, ne bi to napravili. Ispričavam se biciklistima. Sredit ćemo to, a sankcionirat ću one koji su napravili grešku. Provjerit ću kako bi to trebalo izgledati još večeras. Do sada smo u suradnji s udrugom Moj bicikl uredili 200 km staza. No trebalo bi više tolerancije među pješacima, biciklistima i vozačima automobila. Naše ceste nisu široke kao na Elizejskim poljanama u Parizu ili one u Pekingu i Šangaju, no uz dobru volju svih sudionika to će se riješiti – komentirao je Bandić.

Komentara 17

KL
klint
16:09 18.04.2012.

što god napravio ne valja....besplatni udžbenici ne valja ,....besplatan prijevoz ne valja ......pa da zlatnom bojom oboja biciklističke staze nebi valjalo ,

BO
boki03
16:26 18.04.2012.

A jesu prepilili onu ogradicu.

KV
kvakva
16:00 18.04.2012.

Bandiću, poznat si po mjerenju širine pješačkog hodnika, visine rubnjaka... i ostalih detalja, odmah s napadom po projektantu odgovornom. Sada nitko, pa ni ti, ne znaš ime kolosalnog bojenja biciklističkih \"traka\". Je li tko nešto drugo uopće i očekivao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije