Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Back to school 2023 sa Sizeer – trendovi među mladima za novu školsku godinu

Foto: PR foto
1/2
31.08.2023.
u 11:26

Stajlingu dodajte neophodne dodatke – na primjer školske ruksake New Era ili Vans, ukrašene izražajnim printom – i slobodno započnite novu školsku godinu

Jeste li uzbuđeni? Ili možda uznemireni? Početak nove školske godine obiluje emocijama – činjenica da ih osjećate je skroz ok. Fora je smatrati to vrijeme šansom za novi početak. Želite malo eksperimentirati sa stajlingom i pokazati se s neke druge strane? Uđite u školu na velika vrata nakon što se doživjeli metamorfozu! Savjetujemo što je sada in u uličnoj modi.

Platnene tenisice Vans – što ima novo?

Da bude jasno: danas su upravo fanovi streetweara kreatori trendova, a ono što nosi ulica predstavlja svakodnevnu inspiraciju za dizajnere. Platnene tenisice Vans, na primjer obuća Vans Old Skool koja podsjeća na outfite skejtera, važni su dio street stylea. Provjerite i evergreen modele s povišenom sarom, odnosno Vans Sk8-Hi. Dizajneri koji se poistovjećuju sa znakom jazz stripe eksperimentiraju s klasičnim krojem na mnoge iznenadne načine. U verziji UA Sentry SK8-Hi WC platnene tenisice su dobile masivni, povišeni potplat koji se izdvaja po izražajnom, geometrijskom uzorku. Više vas zanimaju inačice u novim bojama? Što ćete reći na bijeli model koji je ukrašen žutim cvjetovima nalijepljenim na potplat? A little bit crazy, but totally cute! Fanove vrućeg ambijenta čekaju platnene tenisice Vans SK8-HI Flame, ukrašene motivom plamena. Izaberite ih ako želite biti u žarištu interesa dok prolazite školskim hodnikom!

Platnene tenisice Converse: your lucky stars

Više volite crno-bijelu klasiku ili možda tražite sezonske varijante poznatih modela obuće, koje iznenađuju? Ovogodišnje kolekcije i sezonski dropovi neće vas iznevjeriti. Dosta toga se dešava po pitanju platnenih tenisica Converse – bacimo pogled na njih. Model Converse Chuck 70, koji već godinama poznajemo u verziji black & white s niskim ili visokim gornjištem, ove sezone iznenađuje potplatom u novom izdanju. Futurističke Converse Chuck 70 Plus, koje izgledaju kao odraz platnenih tenisica u krivom ogledalu, odlična su alternativa za umjereniji dizajn. Ako volite tražiti nove boje, izaberite zagasite smeđe nijanse – boje za koje je inspiracija priroda su top ove sezone. No to još nije zadnja riječ brenda Converse – pratite nove dropove u Sizeer i budite spremni za rujan!

Foto: PR foto

 

Tenisice: today, yesterday and tomorrow

Valjda nećemo nikoga iznenaditi ako kažemo da mladi fanovi streetweara vole Nike. To nije nimalo čudno – kultne tenisice Nike Air Max su dostupne u tolikim edicijama i bojama da je lako upecati idealni par za sebe. Što će biti in ove jeseni? Sigurno futuristički model Nike Air Max TW, jedan od najnovijih miljenika ulice, koji se izdvaja po upečatljivoj, geometrijskoj liniji i po zračnom jastučiću koji se vidi kroz 5 otvora u potplatu. Ako ste više za opciju s jednim, masivnim, vidljivim jastučićem ispod pete, izaberite Nike Air Max 70 u jednoj od dostupnih boja ili Nike Air Max Pulse, čija je inspiracija londonska glazbena scena te su idealne za fanove undergrounda. Ne zaboravimo ni tene Air Jordan 1 (pa dobro, znamo da ih se sjećate)! Nije potrebno gatati iz karata kako biste znali da će ove tenisice i iduće jeseni osvajati školske hodnike – pogotovo jer sada možete birati među mnogim bojama, od bijele, preko crne, sive, ljubičaste i ružičaste sve do opcije obojene u mix plave i žute nijanse.

Madly in oversize: gornji dijelovi trenirke

Oversize ruši konkurenciju. Široki gornji dijelovi trenirke Nike u top nijansama ove sezone – na primjer bež, blijedoj ružičastoj ili svijetloplavoj – odlično će izgledati sa svim: s trapericama, chino hlačama ili uskom suknjom od trikotaže, ali se s njima najbolje slaže trenirka Nike u istoj nijansi. Više volite dizajn obilježen trima prugama? Odaberite majice adidas, na primjer oldskul modele z trostrukom kontrastnom trakom na rukavima, kopčanjem ispod vrata i logoom Trefoil. Stajlingu dodajte neophodne dodatke – na primjer školske ruksake New Era ili Vans, ukrašene izražajnim printom – i slobodno započnite novu školsku godinu! Jeste li već spazili svoj stajling za rujan? Po više streetweara za svaki mood svratite u Sizeer – u prodavaonice ili online!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije