Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAZIL

Ariau Towers - Amazona iz prve ruke

Hotel Ariau Towers
Association & Trade Group Travel, Brazil
10.04.2010.
u 09:03

Hotel Ariau Towers pravo je arhitektonsko čudo u obliku tornjeva, u potpunosti izgrađeno u prašumi, oko 56 km od grada Manausa.

Hotel Ariau Towers pravo je arhitektonsko čudo u obliku tornjeva, u potpunosti izgrađeno u prašumi, oko 56 km od grada Manausa. Tornjevi su povezani 6,5 km dugim drvenim mostovima te omogućuju posjetiteljima fascinantan doživljaj prašume. Flora i fauna sigurne su zbog konstrukcije tornjeva, pa ovaj hotel prati sve ekostandarde i nimalo ne šteti ekosustavu.

Smještaj na visini od 25 metara zasigurno će oduševiti sve one koji su oduvijek htjeli imati kućicu na stablu, no i avanturiste koji žele doživjeti potpun suživot s prirodom, i to usred amazonske prašume! No, iako na prvi pogled ovo mjesto ne pripada klasičnim putnicima, mnogi ga preporučuju i kao idealno odredište za pomalo drugačiji medeni mjesec. Odavde motornim čamcem i u pratnji stručnog vodiča krenuti možete do Anavilhanasa – najveće slatkovodne grupe otoka na svijetu i mjesta gdje rijeka Negro prelazi u ocean te gdje se okupljaju ružičasti delfini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije