Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Must have

20 pismo torbica koje možete nositi svaki dan

Žena s torbom
Foto: Shutterstock
1/7
02.12.2014.
u 14:34

Osobito su zanimljive one izrađene od mekane kože, ali i umjetnog krzna koje će savršeno pristajati uz kapute i pletivo ove sezone.

Zamijenite veliku torbom onom manjom u koju će stati sve što vam treba.

Opuštena dnevna kombinacija dobiva potpuno novi dojam uz ove modele, piše Büro 24/7

Svjetski trendovi nalažu kako su velike torbe već odavno prošlost - tako primjerice kada pogledamo svjetske Tjedne mode glavnu ulogu u slučaju modnih dodataka preuzele su mini torbe koje poznate fashionistice obožavaju nositi preko ramena. Isto tako su velike pismo torbe postale sastavan dio dnevnih kombinacija.

Zašto i ne bi kad u njih stane sve što vam treba za dan, od male kozmetičke torbice do novčanika, planera i recimo rukavica.

Osobito su zanimljive one izrađene od mekane kože, ali i umjetnog krzna koje će savršeno pristajati uz kapute i pletivo ove sezone. Za one željne upečatljivih dodataka zimi, tu su uvijek pismo torbe u jarkim bojama ili primjerice one s natpisima kakve predlažu i mnogi svjetski dizajneri, a uvijek je 'in' i klasičan crni model.

Danas smo za vas izdvojili čak 20 dnevnih modela!

Golden Goose

Alexander McQueen

3.1 Phillip Lim

Balenciaga (Maria store)

Coccinelle (Karla store)

Hemsley London

Svih 20 modela torbica potražite na portalu Büro 24/7

>>6 najpopularnijih modela tenisica na svijetu

>>Zaboravite štikle! TOP 20 trendi ravnih cipela za ovu jesen

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije