Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vruća avantura Emmy i Bena se nastavlja

Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
01.08.2016.
u 12:00

Uz seksi trilogiju autorice Kendall Ryan, Rosal by Ivica Skoko poklanja vam ekskluzivne lip balmove, dostupne samo u ovom paketu!

U knjizi Probaj me, najprodavanija autorica prema New York Timesu Kendall Ryan donosi nam seksi suvremenu romansu o Emmy Clarke, slatkoj Južnjakinji izgubljenoj u brutalnoj njujorškoj modnoj industriji, i Benu Shawu, zgodnom muškom modelu koji ju je uveo u svijet zadovoljstva. No njihovoj priči tu nije kraj...

Emmy Clarke ne odustaje. Očvrsnuta svojim iskustvom u radu za Fionu Stone, modnu agenticu teške kategorije, Emmy je znatno napredovala od svojih korijena country djevojke, prigrlivši svoj ubrzan i nepredvidiv život u New Yorku iako su s tim životom došle i brojne komplikacije.

Prije svega, tu je misterij Fionine trudnoće, koji možda uključuje, a možda i ne, Emmyna dečka, poznatog modela Bena Shawa. Emmy je oduvijek znala da Ben nosi prtljagu s kojom se ona možda neće moći nositi – i to ne prtljagu vrste Louis Vuitton.

Ipak, Ben je jedini muškarac koji je volio Emmy zbog nje same, a ona ne želi ništa više nego učiniti isto i za njega, čak i ako to znači zaboraviti njegovu prošlost i prijeći preko njihovih znatno različitih životnih stilova. No kada šokantna tajna iz Benove prošlosti izađe na vidjelo, uništivši sav njihov napredak, Emmy mora odlučiti je li njihova veza vrijedna borbe ili je vrijeme da zanemari njihovu strast i da ga zaboravi.

Uz drugu knjigu „Zgrabi me“, koja je u prodaji od 2. kolovoza, čitatelji na dar dobivaju Rosal LipBalm Blueberry dream by Ivica Skoko. Ovaj proizvod dostupan je samo u ovom kompletu! Rosal LipBalm Blueberry dream njeguje usne ostavljajući nježan okus svježe, mirisne borovnice. Bogata formula sa shea (karite) maslacem i uljem koštica grožđa te prirodni aktivni sastojci sprečavaju isušivanje usana i povećavaju njihovu elastičnost. Ne sadrži parabene, mineralna ulja ni konzervanse. Sadrži UVA+B zaštitu. 

Uz prvu knjigu "Probaj me", koja je još uvijek u prodaji, čitatelji na dar dobivaju Rosal LipBalm Strawberry by Ivica Skoko, dok uz treći nastavak trilogije "Uzmi ili ostavi", koji izlazi 16. kolovoza, na dar dobivaju Rosal LipBalm Star fruit by Ivica Skoko.

Potražite na kioscima Tiska, u Tisak media centrima, na kioscima iNovina i na mondo.hr za samo 49,90 kn. 

>> Jeste li spremni za vruću ljetnu avanturu?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?