Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert

Sonny Vincent uskoro nastupa u zagrebačkom KSET-u

SONNY VINCENT
(Foto ustupio KSET)
17.03.2010.
u 10:02

Klub KSET 25. ožujka u Zagreb dovodi legendarnog Sonnyja Vincenta. Za one koji nisu upoznati, taj je glazbenik na sceni od prvih dana punk rock scene New Yorka.

Klub KSET 25. ožujka u Zagreb dovodi legendarnog Sonnyja Vincenta. Za one koji nisu upoznati taj je glazbenik na sceni od prvih dana punk rock scene New Yorka, iznikle u legendarnom klubu CBGB, te je jedan od rijetkih preživjelih a još uvijek aktivnih pokretača punk-rock scene New Yorka.

Sa svojim prvim bendom The Testors dijelio je pozornicu s The Ramones, Dead Boys i The Cramps. Nakon Testorsa, 1981. godine Vincent se seli u Minneapolis, gdje osniva band Sonny Vincent And The Extreme, a 1986. s Bobom Stinsonom iz kultnog američkog sastava The Replacements osniva kratkotrajni band Model Prisoner. Tijekom karijere Vincent je bio najproduktivniji s grupom Shotgun Rationale, s kojom je objavio albume “Who Do They Think They Are?” (1990.), “Beyond Rebellion” (1992.) i “Roller Coaster” (1993.), na kojem su gostovali i nekadašnji članovi Velvet Undergrounda Maureen Tucker i Sterling Morrison, kao i bubnjar Stoogesa Scott Asheton. Sonnyjev najnoviji album (snimljen s članovima Rocket From The Crypt) privlači mnogo pažnje medija i kritičara, a na proljetnu turneju sa sobom dovodi bend najopakijih likova rocka.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 50 kn i mogu se kupiti u Dancing Bearu, KSET-u, Dirty Old Shopu i na svim prodajnim mjestima Eventima. Na dan koncerta u KSET-u cijena ulaznice iznosit će 60 kn.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije