Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba

"Sistemi" Petre Kriletić u Centru za kulturu Trešnjevka

Petra Kriletić
Petra Kriletić
19.02.2011.
u 09:00

Izložba prezentira seriju grafičkih radova nastalih kao rezultat istraživanja odnosa plohe grafičkog otiska i prostora

U utorak u 19 sati u Galeriji Modulor Centra za kulturu Trešnjevka otvara se izložba "Sistemi" umjetnice Petre Kriletić, koja je diplomirala modni dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, a potom i na Nastavničkom odjelu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu.

Izložba prezentira seriju grafičkih radova nastalih kao rezultat istraživanja odnosa plohe grafičkog otiska i prostora. Prostor je jednako sastavni dio ovih kutijastih grafika konstruktivnog karaktera kao što su i one dio prostora.

Radovi pod nazivom Sistemi #1, #2 i #3 zasebne su cjeline unutar serije. Svaki sistem sastoji se od određenog broja grafičkih listova koji stvaraju konačni likovni sklop. Svaki list nosi grafički zapis, projekt određene komponente Sistema.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije