Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jagma za ulaznicama

Rasprodan recital Ive Pogorelića na Dubrovačkim ljetnim igrama

ivo pogrelić svira u dubrovniku
arhiv vl
08.07.2011.
u 12:59

Ulaznica za recital Ive Pogorelića u Kneževu dvoru u sklopu 62. Dubrovačkih ljetnih igara više nema. Rasprodan je i recital Stjepana Hausera i Luke Šulića, kao i prva dramska premijera "Kate Kapuralice" Vlahe Stullija.

Pijanistički recital Ive Pogorelića koji 25. srpnja svira u Kneževu dvoru u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara je rasprodan. Nema ulaznica ni za festivalski koncert naših sada već međunarodno poznatih violončelista Stjepana Hausera i Luke Šulića koji također sviraju u Kneževu dvoru, a rasprodana i je i prva dramska premijera, “Kate Kapuralica” Vlahe Stullija u režiji Darija Harjačeka.

Velika je potražnja za koncert solista milanske Scale te za koncert gitarista Pepea Romera. Na otvaranje 62. igara koje se tradicionalno održava 10. srpnja u 21 sat i to ispred crkve sv. Vlaha dolaze predsjednik Ivo Josipović, brojni hrvatski uglednici, ali i gosti iz Crne Gore, Mađarske, Makedonije...

Otvaranje režira ravnateljica dramskog programa Dora Ruždjak, a dirigira ravnatelj glazbenog programa Ivan Repušić.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:09 11.07.2011.

Neka se imaoci ulaznica za koncert Ive Pogorelića previše ne vesele - kontroverzni umjetnik je poznat po tomu da zna otkazati koncert u zadnji čas. Budući da pristaje svirati na pretplatničkom ciklusu u Zagrebu a i na Dubrovačkim ljetnim igrama, izgleda da mu je karijera pri kraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije