Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljanje

"Otkrivanje grada" Fedora Kritovca u galeriji ULUPUH

'otkrivanje_nnn_kul_021110'
''
02.11.2010.
u 13:55

Knjiga je rezultat višedesetljetnog istraživanja urbanih fenomena unutar javnih prostora grada Zagreba

Sutra u podne u galeriji ULUPUH u Tkalčićevoj 14 u Zagrebu održat će se predstavljanje knjige "Otkrivanje grada" arhitekta i sociologa dr. sc. Fedora Kritovca.

Knjiga je rezultat višedesetljetnog istraživanja urbanih fenomena unutar javnih prostora grada Zagreba, na čijim primjerima autor prikazuje urbane fenomene u svom prostornom, vizualnom, označiteljskom i društvenom kontekstu.

U knjizi se tako nižu poglavlja: Cvjetni ulazi na Trešnjevci; Skulptura u vrtu; Odsjaji zagrebačkih stubišnih vitraja; Klupa u gradu...

Ključne riječi

Komentara 1

JA
javier
08:34 03.11.2010.

the biggest gay cunt which i met in my life is javier ruiz, spaniard from malaga and he works at tesco, upper baggot street dublin 4, in ballsbridge. his mobile number is 00353 87 75 19820

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije