Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za najmlađe

''Nocturna – šašavi stanovnici'' na subotnjoj ''Pčelica matineji''

 \"Nocturna - šašavi stanovnici\", film
arhiva VL
16.09.2011.
u 12:14

Film je priča o dječaku koji se boji mraka, a namijenjen je djeci starijoj od šest godina jer ima hrvatski titl

Ove subote, 17. rujna u 11 sati na rasporedu "Pčelica matineje" je film ''Nocturna – šašavi stanovnici''. Ovaj dugometražni animirani film, autora Adria Garcije i Victora Malodonda, donosi nam priču o Timu. Strah od mraka odvest će malog Tima na čarobno putovanje kroz noć. U potrazi za zvijezdom koja mu navečer pomaže zaspati, upoznat će magični svijet šašavih noćnih stanovnika.

Film je kao kao stvoren za obiteljski odlazak u kino, a  namijenjen je djeci starijoj od šest godina te ima hrvatski titl.

Sljedeća "Pčelica matineja" održat će se u subotu, 24. rujna, kada će brojne filmoljupce, ne samo one najmlađe, razveseliti crtići o profesoru Baltazaru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije